resim
Aatif Chahechouhe
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.76
Uyruk:Fas
  • 59
    amrabat vol 2 olur denerek eleştirilen adam.

    bir defa oyun stilinin amrabat ile alakası yoktur. çünkü gerçekten golcü bir karakteri olmasının yanında, dar alanda etkili ve sıkışık savunmalara karşı son derece çözüm üreten bir oyuncudur. ver kaçları ve sonuca etkili pasları bir hayli fazladır. gördük 14/15 sezonunda sahamıza gömüldüğümüz dakikalarda nasıl hallaç pamuğu gibi attı savunma bloğumuzu hepimiz.

    elinde yasin var. bence uygun maliyetlerle böyle bir oyuncuyla takviye edebiliyorsan sol kanadı büyük iş başarmış olursun. senede 15-20 gol istatistiğine ulaşabilen muadilleri dünyada çok pahalı. geçen sezonu 13 gol 2 asistle ve de 13/14 sezonunu 17 gol 10 asistle tamamlamış.

    evet gönül kanatta shaqiri falan görmek istiyor ama serbest kalma opsiyonu 3,5 milyon eu olduğu söylenen aatıf da ucuz maliyetle yapılan, sana büyük katkı yapacak futbolculardan biri olur. bana göre bilal kısa'ya para vermekten çok daha doğru transfer. bölgesi boş, taşıdığı özellikleri takımında barındıran oyuncu yok ve fiyat performans olarka sana kesinlikle faydalı olacak bir oyuncu.

    aldığın bilal'in mevkisinde ise emre çolak gibi bilal'den daha yetenekli ve iyi bir oyuncun var oysa ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın