resim
Sergio Busquets Burgos
Takım:Miami
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.89
Uyruk:İspanya
  • 132
    sadece futbol izleyicilerine göre değil, birçok spor yazarına/yorumcusuna göre de yakın bir döneme kadar ''barcelona altyapısındaki oyuncular messi olamasam da busquets olurum diyorlar'' cümlesiyle değersizleştirilen ve düz topçu olarak adlandırılan müthiş defansif orta saha. hayır her futbolcuyu youtubedan bakıp da övüyorsunuz, fernandaolara, nakoulmalara dileniyorsunuz bu adamın hiç mi videosunu izlemediniz.

    galatasaray benim inancım, onu ayrı tutuyorum ama tam bir real madrid hayranı olarak diyorum ki bu adam real' de olsaydı real şampiyon olurdu. modric' in yokluğunda darmadağın oldu orta saha. guardiola' nın, kendisi için; ''tekrar futbolcu olsaydım busquets olmak isterdim'' dediği rivayet olunur.

    muazzam bir oyun bilgisi ve dengesi var. elbette sneijder gibi pas atmaz, messi gibi adam geçmez ama çok temiz top çalar, alanı çok iyi kapar ve takım boyunu çok iyi ayarlar. işte real madrid bu sene sergio busquets' in çok iyi yaptığı hiçbir şeyi yapamadığından şampiyon olamadı yoksa bale' in formsuzluğundan değil. zaten hayvan gibi gol attılar yine bu sene ama hiçbir maçı tutamadılar.

    bir seyredin bakalım savunmadan top nasıl çıkartılırmış;

    https://www.youtube.com/watch?v=tcPDraOtRI0
App Store'dan indirin Google Play'den alın