resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 60
    kendisine hiç güvenemiyorum maalesef. evet sneijder'la sözleşme uzatmak, stadın çatısını yaptırıp tapusunu almak, hamza hoca'yla sözleşme uzatmak falan güzel vaatler, ancak göreve gelene kadar. geldikten sonra kulüp ekonomisi namına bir şeyler yapabilecek mi? ünal başkan'ın yaptığı gibi federasyon ve şikecilere karşı dik duruş sergileyebilecek mi? artık bıktığımız, kulübü içten içe zehirleyen liseci zihniyete dur diyebilecek mi? hiç sanmıyorum.

    sneijder'in sözleşmesini kim gelirse gelsin uzatmalı zaten, azıcık beyin sahibi olan herkes uzatır o sözleşmeyi, adamın olmadığı maçlarda bırak yenmeyi gol pozisyonuna zor giriyoruz be. hamza hoca'nın sözleşmesi uzatılmalı mı? elbette uzatılmalı, ancak 3 yıl birlikte olunacağına dair söz verilen adam 4-5 hafta üst üste kötü sonuçlar alınırsa gönderilmeyecek mi kulüpten? bence gönderilecek, e bu vaat de boşa düşüyor demek ki, kimse kendini kandırmasın, bizim o stadın çatısını yaptıracak maddi gücümüz şu an için yok, dolayısıyla o vaadi de havada kalıyor dursun özbek'in. dolayısıyla bana maalesef güven vermiyor kendisi.

    ünal aysal başkanlığa adaylığını koyduğunda kürsüde konuşurken bile bir güven veriyordu insana, başkan olduktan sonra da bizi haksız çıkarmadı. aynı şekilde duygun yarsuvat'ta ilk gördüğüm anda antipati besletmişti bana, ki taa o zamandan başlığına yazmıştım bunu, isteyenler bakabilir. sonuçta kulübün şekline sıçtı bıraktı resmen. ne şikecileri kollamadığı kaldı ne kendi kulübüyle dalga geçmediği.. bu iki örnek sonrası ben dursun özbek'e de güvenemiyorum, çok büyük bir değişiklik yapamayacak klasik galatasaray başkanlarından biri olacak gibi görünüyor kendisi.

    ah ünal başkan bırakmayacaktın bizi..

    not: şahsi fikirlerimdir, yanılıyor da olabilirim.

    edit: drogbaba44 kaçırdığım bir kısmı hatırlattı sağolsun, teknik direktörün kötü sonuçlardan sonra görevden alınmasının en büyük nedeni taraftar. yönetim ne kadar hocanın arkasında durursa dursun maalesef türkiye'deki fanatizm ve sabırsızlık üzerine kurulmuş taraftar konjonktürü o hocayı göndertir. bu konuda direk yönetimi suçlayamayız. drogbaba44'e uyarılarından dolayı teşekkür ediyor, canını yirim diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın