• 73
    ne kalp kırıklığı ne de sitemdir. olay bu kısımları geçti ve açık bir şekilde düşmanlıktır.

    şimdi rakip takım taraftarları hoca'dan nefret ettikleri ve başarılarını kabul edemedikleri için 6 şampiyonluğu, uefa kupasını, süper kupayı (terim'in takımı), diğer kupaları, içeride dışarıda alınan onlarca galibiyeti tesadüfe veya sadece hagi, hakan gibi oyuncuların performansına bağlarlardı. biz de bunlara bir tarafımızla güler cevap verme gereksinimi bile duymazdık. şimdi bu lafları kim söylüyor?

    tabii ki hoca'nın teknik direktörlüğünü, transferlerini, davranış biçimini eleştirirsin. ama kardeşim, niye bunları zamanında söylemedin, niye galatasaray'dan ayrılmasını ve biraz da kendi hatasıyla gücünü kaybetmesini bekledin? fatih terim bir iki senede hocalık meziyetlerini mi kaybetti?

    bu söylediklerim, oynattığı futbolu her zaman eleştiren ya da istanbulspor maçı sonrası ''hele bir yugoslav'dan hiç hak etmedim'' diye bir cümle kurmasından bu yana siyasi eleştiri yapanlar için geçerli değil. ama hoca galatasaray'da ve başarılıyken imparator, değilken ''g..t kılı'', ''yalaka'' oluyorsa sen siyasi olarak omurgasızsın. en yakın arkadaşı mehmet ağar değil miydi? niye o zaman bu söylediklerni söylemedin?

    edit: ''ego'' meselesi hakkında da bir cümle edeyim: herhalde galatasaray'dayken türkiye'nin en alçak gönüllü insanıydı. o zaman yüksek perdeden bir laf edince ''imparator yine verdi ayarı'' diye inletiyordun ortalığı. ne oldu şimdi?

    edit 2: milli takımın futbolu beğenilmemiş...hayırdır arkadaş, sen hollanda'yı tutmuyor muydun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın