• 8
    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    her şeyi çok güzel özetlemiş. lafı gediğine koyuvermiş. arroyo'nun gerçek yüzünü çok iyi deşifre etmiş yönetici. aklıselim her galatasaraylı'nın destekleyeceği tarzda açıklamalar yapmış. kendisini kutluyorum. bu açıklamaları yeni gördüm. arroyo'nun takıma ihanet ettiğini düşünmem yanlış tespit değilmiş.

    edit: adam bilal'e anlatır gibi anlatıyor. "arroyo hariç bütün oyuncuların kabul ettiği ödeme planına göre hareket ediyoruz" diyor. "arroyo diğer oyuncular gibi hassasiyet göstermedi, rest çekti" diyor. "ergin ataman'ın onayı doğrultusunda bu ayrılık gerçekleşti" diyor. bunları dedi diye kafası basmayan adam ilan ediliyor. pes vallahi pes. bunları anlamayan adam da zeki diye geçiniyor normal hayatında. sözleşmesini kendisi feshettiği için bu sezonki geri kalan parasını alamayacak. bir nevi yönetime blöf yapmış. bizim yöneticiler ve ataman, arroyo'nun blöfünü elinde patlatmış. arroyo'nun kafası dank edip, "ben geri dönmek istiyorum" derse şaşırmam. sonuçta saçma bir hamle ile alacağı paradan oldu. tabii zamanında aldığı 4,5m dolar, alamadığı paranın yanında devede kulak. "35 yaşımda mis gibi 2-3 misli para kazandım" deyip, geri kalan paraya tenezzül etmemiş olabilir. epey kaçın kurasıymışsın arroyo. (bkz: çakal carlos)*

    edit2: ataman şöyle demiş: "tüm zorluklara karşın bu sezon arkadaşları ile beraber vazgeçmeden bizle mücadeleye devam etmesini cok isterdim." bu cümlelerden ural aküzüm'ün yalan söylediği sonucunu çıkaran yazarlar var. gerçekten çok ilginç. bu yazarların takım ruhu, takım içi denge, eşitlik gibi kavramlardan haberi var mı acaba? ataman ne demek istiyor? "arroyo'nun gidişine üzülmüş olsam da arroyo'nun takımda kalması ikilik yaratırdı, diğer oyuncuların paraları ödenmezken, arroyo'nun parası tıkır tıkır ödenirse büyük bir çifte standart meydana gelirdi, bu yüzden yolları ayırmak zorunda kaldık" demek istiyor. artık öyle bir durum ortaya çıktı ki yönetimdeki herkes hain, herkes yalancı. yok öyle bir dünya. çamur at izi kalsın devri bitti. şerefiyle, namusuyla çalışan insanlar saçmasapan ithamlara maruz kalıyor. sırf kendi kafasındakileri düşünmüyor diye göreve yeni gelmiş adama sallıyor millet. kelle ala ala doymadı bazı tip yazarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın