resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1573
    açın bir eski entry'leri okuyun. aynısını kısmen yekta kurtuluş'ta da var ama telles'teki öyle böyle değil. her iyi oynadığı maçtan sonra göklere çıkarılıp, her ortalama bir performans -bana göre- sergilediği maçtan sonra yerden yere vurulur mu bir oyuncu ya? bi' tutarınız yok mu sizin aq?

    bak ama şöyle bir şey de var. her kötü oynadığı maçtan sonra, hatta çeşitli başlıklar altından durmadan kendisine giydiren, ama iyi oynadığı hiçbir maçta maalesef kendisini hiçbir yerde göremediğimiz yazarlar da var: (bkz: alex telles/@albatross)

    ya adam 21 yaşında. lan biz de maç izliyoruz senelerdir, bu adam öyle felaket derecede kötü falan da oynamıyor. ne bekliyorsunuz siz anlamıyorum ki 20, 21 yaşındaki adamlardan. şu adamları oynatacaksın kardeş. bir yatırım yapmışız, adamlar daha 20 yaşında, ne bekliyorsunuz ki siz anlamıyorum? aldığın sol bek ashey cole, aldığın bruma robben performansı mı gösterecek?

    aynı taraftar grubu senelerdir genç oyuncu alıp yetiştirmeyi arzuladı. porto'ya bak, porto olalım falan fistan. e sen bruma'ya tahammül edemiyorsun lan. bruma amına koyayım. yokki bunun daha ötesi? kim olabilir yani düşünüyorum bulamıyorum. bruma'nın yerine draxler olsaydı yeminle gelişemez, mal olur çıkardı sizin gibi taraftarın önünde.

    bruma adam geçmeye çalışacak, geçemeyecek. sen bir daha denesin diye alkışlayacaksın. şut atacak, olmayacak. sen bir daha vursun diye alkışlayacaksın. telles orta kesecek dağa taşa gidecek, sen bir daha kessin diye yüreklendireceksin.

    bak niye diye sorarsın belki? dur hazır girmişim pek ayrıntılı yazamayacağım ama onu da cevaplamaya çalışayım.
    bak şampiyonlar ligi kupası kazanmak istiyorsun değil mi? dünya kulübü olmak istiyorsun. tamam, güzel. real madrid gibi o seviyedeki, istediğin oyuncuları alma şansın var mı, yok. o zaman o seviyeye topçu çıkaracaksın kardeşim. kendi oyuncunu kendin yetiştireceksin. (bkz: borussia dortmund) yoksa gider 28+ gözden düşme yıldızları alırsın, bir çuval para verirsin, hiçbir şey de elde edemezsin. -sneijder tabii ki ayrı bunlardan ama 10 senede 1 tane bulduk-

    lan yok, başka yolu yok. pogba'yı alamazsın, draxler'i alamazsın ama onların bruma halini alırsın. e bruma'yı oynatıp tahammül etmezsen, telles'e 15 maç tahammül etmezsen nasıl o seviyeye ulaşacaksın?

    neyse. çok dağıldı zaten ama bi' toparlamaya çalışayım. gerçekten çok kötü oynamıyor. oynatılmalı, bruma gibi. bu adamları oynatmazsan gerçek potansiyeline erişemezler. en son kendisi hakkındaki entry'lerimi bırakıyorum ve gidiyorum. hani bu kadar hikaye yazdın da, sen neler yazdın bi' görelim diyen olursa, buyrun: (bkz: alex telles/@hakikat)

    selam ve dua ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın