• 100
    benim kadrom: http://galatasaray11.com/kadro/bjk-maci-1739

    semih aşırı derecede formsuz. telles yabancı hakkını yediği gibi hücumda çok kötü. kaldı ki bjk kanatları hızlı ve genç oyunculardan kurulu. balta tecrübesiyle döver gençleri. gökhan zan kadroda olmayı hakediyor. ilk 11'e koyuşum biraz duygusal ama bjk'ye karşı motive olacaktır.

    sol kanatta bruma, bjk'nin sağ bek sıkıntısından faydalanabilir. bjk savunması buraya yoğunlaştığı vakit, sağ kanatta iyi ikili olan hamit-sabri de etkili olabilir.

    burak yılmaz yardımcı forvet pozisyonunda başarılı olsa da bu maç için sneijder ile birlikte bir de çift forvet fazla lüks olabilir. zeminin durumu, deplasman maçı oluşu.. eğer ofsayt fobisini yenerse bjk savunması ileri çıktığında, geride çok pozisyon bulabiliriz.

    bjk orta sahası sosa ile güçlendi. atiba'nın olmayışı bizim için olumlu. bu sebepten hamit ile orta saha üstünlüğünü ele geçirip bruma-sneijder-burak üçlüsü ile kontra ataklarda sikertmemiz lazım.

    gece gece bu kadar teknik direktörlük bana fazla. çapım ne amk. hamza hocanın bir bildiği vardır. hamza hoca ne derse o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın