resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1018
    sözlüğün yeni turnusolü olan oyuncumuz. her futbolcuya her yöneticiye her rakibe aynı bakış açısıyla bakılıyor. akpli mi değil mi? muhalif mi değil mi? erdoğan'ı sever mi sevmez mi? gezi olaylarını destekler mi desteklemez mi? sözlükte tüm herkes bu kriterlere göre değerlendirilmeye başlandı. artık okuduğum her giride bir yerlere sıkışmış siyasi mesaj var.

    bazı entrylerde öyle eğreti duruyor ki resmen akp'yi eleştirmek için entry girdiği hissediliyor yazarın. yani bilgi vermek amaç değil. galatasaray'ı yorumlamak amaç değil. galatasaraylı olmak da amaç değil. sadece muhalif olmak için burada bulunan çok yazar var.

    iş iyice abartılmış milletin galatasaraylılığı tamamen tevfik fikret'e bağlanmış. tevfik fikret'i anlamıyor veya sevmiyorsam galatasaraylı değilmişim. ben mehmet akif'i daha çok beğeniyorsam zaten galatasaraylılığın yanından geçemem heralde. böyle diyen herkese sana ne demek lazım. sana ne! ben hergün bana edilen akplilere edilen küfürleri hakaretleri duymaya gelmiyorum buraya. şimdi "o zaman gelme kardeşim" dediğinizi duyar gibiyim ama bu sözlük tüm galatasaraylıların sözlüğü. ne senin ne benim ne akplinin ne başkasının. o yüzden biraz daha saygı lütfen. sonra her kesim konuşmaya başlayıp sözlük spor sözlüğü olmaktan çıkar ve sözlüğün yapmış olduğu ve son derece yararlı olmuş olan belli bir süre kapatılması hadisesi tekrarlanır.

    böyle şeylere hiç gerek yok. kinini nefretini kusacaksan bak ekşi sözlük var, inci var bak, istediğin kadar da söv. bir ortak paydada buluşup da bu kadar kavga ortamı olan bir yer bilmiyorum. herkes galatasaraylı ve galatasaray sözlükte herkes birbirine sallama derdinde ayıp ya. yemin ediyorum ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın