• 24
    anadolu ajansı kaynaklı habere göre katil zanlısı olarak tutuklanan şahıs şunları demiş:

    --- alıntı ---

    "bir anda yabancı taraftarlar, galatasaray taraftarlarına taş, sopa ve çelik coplarla saldırdı. ben de o sırada mangal yaparken hareketlendim. farkında olmadan bıçağı elime almışım, biz de taşla sopalarla karşılık verdik.bu sırada burnuma tekme veya yumruk gibi bir darbe aldım. elimdeki bıçağı bacağa doğru salladım ancak isabet ettiremedim.bana vuran şahıs sarışın ve uzun boyluydu. ölen şahsın fiziksel özellikleri farklıydı. ölen kişiyi ben bıçaklamadım."

    --- alıntı ---

    eğer bu yazılanlar doğruysa, söylediklerinden iki şey dikkatimi çekti;

    birincisi "mangal yaparken" ibaresi. bir insan galatasaray maçının olduğu gün mangal yapmaya haydi diyelim galatasaray tişörtü giyip gidebilir de ama bütün üstü başı galatasaray ürünüyle mi gider be sözlük? adamın özgür iradesi istediğini giyer de diyebilirsiniz orasına bir şey diyemem. mangal yapma mevzusu ile ilgili diğer opsiyon, bu adam gerçekten mangal yapıyor da olabilir tabiki fakat iki gündür üzerinde galatasaray ürünleriyle niye kameralar önünde dolaştırılıyor ? bana göre elemanı göstermeleri bile suç da adamı çekmiyorlar ki bir de galatasaray yazısını kameralara sokacaklar neredeyse "bakın galatasaraylı","evet galatasaraylı bu yapmış" diye...

    ikincisi ise farkında olmadan bıçak ele nasıl alınır ? o tamamen insanın iç güdüsüne bağlıdır bana göre. mertçe dövüşmek isteyen ya da kavgayı ayırmak isteyen hiç bir şey almadan da girerdi o kavgaya diye düşünüyorum.

    paulista adlı renktaşımızın da dediği gibi "bir dolap dönüyor". (bkz: #1604859)
App Store'dan indirin Google Play'den alın