• 6
    olayı doğru yorumlamak gerekir. kızılyıldız taraftarı tam 80 bilet satın almış. bunların yaklaşık 20 tanesi salondaydı. maçta bizzat gördüm. ve maçtan önce çıkan olaylarda yine bizzat tanık olduğum bir bilgi veriyorum en az 200 kişi salona saldırmaya geldi.

    ayrıca bu arkadaşın bir türk tarafından bıçaklanma imkanı yok. o sıcak temas hiç olmadı. geldiler taşladılar biz noluyo lan şokunu atlattıktan sonra bizden de taşlar gitti, polis girdi sonra araya, onları kovaladı bizden bi iki kişiyi hafif tartakladı. taraftarlar maça yöneldi sonra zaten.

    yani bu arkadaş sırbistan'dan türkiye'ye salon basmaya, araba taşlamaya, havai fişek atmaya gelmiş. ben ortada bir renk aşkı göremiyorum? bu tipler resmen şiddet bağımlısı sayko tipler. ultras kültürüne de saygım var ayrıca. sırbistan'da bi olay olur yanıta gelirsin, maçı izlemeye gelirsin, amk kanuni'nin belgrad fethi intikamını almaya mı geliyorsun nereye geliyorsun?

    açıkçası sırbistan'dan salon basmaya gelen bu arkadaşa üzülecek kadar humanist değilim ben. iyi ki de değilim bu arkadaşa üzülsem, taksim meydan'da dilenen 4 yaşındaki kıza, manavda vurulan askere, afrika'da çocuğuna çamurlu su veren anneye ne yapardım acaba? intihar ederdim heralde delirip.

    yine de allah rahmet eylesin. yanındaki arkadaşları da ben sırbistan'dan buraya salon basmaya neden geliyorum amk? desin bi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın