resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 369
    yeni biyiklari ile cola turka reklami gibi olmu$, hani $u ünlü amerikali aktör chevy chase ile olan. cola turka yi içitigi gibi, biyiklari çikiyodu, türk gibi dü$ünüyodu.

    bu da fener formasini giydigi an biyiklari çikti. yarin öbür gün olacaklari söyleyeyim:

    - tek top yok
    - varsa yoksa çalim ve top kayiplari
    - 40 metre'den kaleye abanmalar

    fikrada da oldugu gibi:

    --- alıntı ---

    venedik`te gondolculuk yaparak geçimini sağlamaya çalışan alberto, bir gün "o solo miooo....
    o solo mioooo...." sözleriyle keyifle şarkı söyleyip,kürek çekerken yanına iki tane bilim adamı gelir. adamlardan biri: "bay alberto, sizin yalnız yaşayan ve geçim sıkıntısı ceken birisi olduğunuzu tespit ettik.
    eğer kabul ederseniz bilimsel bir deney için on bin dolar karşılığında beyninizin bir kısmını almak istiyoruz" der. teklifi biraz düşünen alberto paranın cazibesine dayanamayıp kabul eder. ertesi gün ameliyatla beynin bir kısmı alınır.
    iyileştikten sonra işine başlayan alberto`yu bilim adamları izlemeye baslarlar.
    adamın hareketlerinde hiçbir değişiklik yoktur.
    fakat kürek çekerken söylediği : "o solo mio......
    " şarkısını "o solooo....
    o solooo......" diye söylemektedir. aradan birkaç hafta geçtikten sonra, adamlar alberto`nun yanına yeni bir teklif ile gelirler. "beyninin kalan kısmının yarısını alalım, sana yirmi bin dolar verelim." beynin kalan kısmının yarısının alınmasından bir zarar görmeyeceğini düşünen alberto bunu da kabul eder. kalan beynin yarısı da alınır ve alberto işe baslar.
    yine hareketlerinde hiçbir değişiklik yoktur. sadece söylediği şarkı: "o so...
    o so...
    " diye biraz daha kısalmıştır bir zaman sonra aynı bilim adamları beynin hepsini almak karşılığında elli bin dolar teklif ederler.
    alberto bunu da kabul eder. beynin hepsi alınır ve bir süre sonra alberto işe başlar. söylediği şarkı venedik sokaklarında yankılanır. "fenerbahçe, sen çok ya$aa, canim feda olsun sanaaaa....

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın