resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 330
    genel konuşacak olursak, istikrarlı olur mu bilinmez ama iş yapacaktır zaman zaman. ama asıl konu, fb geçen sene onları şampiyon yapan oyundan bambaşka bir oyun oynamak zorunda artık. uzun top at, ilerde topu tutmaya çalış sonrasında baskı kur futbolunda diego bi boka yaramaz. pas futboluna geçiş yapmaları gerekecek. en azından daha fazla ayaklarında top tutmaları şart ki bu adam sana faydalı olsun.

    bunların başında aykut varken genelde taraftarlarının seveceği göze hoş gelen futbol sahada olmazdı ama alex hep faydalı ve etkili olurdu. şikeli de olsa o malum sezonda bir ton gol atmıştı mesela hatırlarsınız. çünkü pas futboluydu ve özellikle avrupa'da iş yapmıyor denilemezdi bu oyun için.

    peki ersun yanal takımları bunları yaptı mı bugüne kadar? ben anımsayamıyorum şahsen. taktik diziliş, oyun anlayışı, oyuncu seçimleri vs. birçok şeyi değiştirmek zorunda bana kalırsa. diego'nun üzerine kurulması gerekecek oyunu, futbolu sergiletebilmek de ersun'un bu sezon için en büyük sınavlarından biri olacaktır kuşkusuz. bu sınavı geçecek mi göreceğiz. eğer geçemezse bu adamın isminin ve maliyetinin altında kalır hem kendisi hem de takımın geri kalanı. benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın