• 3374
    ifşa edilen kişilerin bir kısmı tutuklanan 13 kişinin içindedir, bir kısmı da normal olarak değildir ki çektikleri aptal selfieler ve yazdıkları salakça yorumlar yüzünden isimleriyle cisimleriyle cümle aleme rezil olmaları o saf süt bebe kesime yeter bence. 7 önceden sabıkalı harbi hırsızı çakalı düşersek geriye kalan 6 kişi şu "yaktık, yağmaladık, talan ettik" vs. tarzı twitleri atanlar olsun yeter. sonuçta sanal kayıtlar işin başlangıcı, bir de işin güvenlik kamerası kısmı var. o twitleri atanların bir kısmının sabıkası da olabilir fakat bana yaşı genç, sözüm ona delikanlı fakat mal taraftar gibi geldiler. o yüzden 7 sabıkalı ile 6 diğeri ayırdım. 13 kişi tutuklanmış yani kaçarı yok, bence güzel bir sayı, umarım devamı da gelir.

    o aşağılık twitleri ve fotoğrafları atanlara sorsan sözde gezici falandır, tayyip'i hiç sevmezler, atatürkçü geçinirler, aziz başkana taparlar vs. son toplumsal olaylardan sonra şımardılar işte ama elma ile armudu karıştırıp çok yanlış kayaya çarptılar bu sefer. moda oldu amına koyayım yakmak, yağmalamak, camı çerçeveyi indirmek ama biz kimseye benzemeyiz, adamın götünden kan alırız. boş caddeye haber vermeden baskın yapmışız diye laf atmışlar ama kendileri savunmasız bir dükkanı habersiz yağmalarken iyiydi, götleri yeseydi haber verselerdi cadde store'de buluşalım kozlarımızı paylaşalım diye ama yemez tabi.

    galatasaray türkiye'dir sözünü çok severim, fransız olmamıza yönelik ithamlara da ayrıca gülerim çünkü en azından istanbul için genellemenin dibine vurursak burjuvazi takımından gelen ve elit takılan burnu havada kesim kadıköy ahalisi olan fenerbahçeliler, "sessiz çoğunluk" ise galatasaraylıdır. dediğim gibi bu bir genelleme fakat iddiamın sonuna kadar arkasındayım. kadıköy'den cimbom old boys çıkmaz, bunlar anca gezi olaylarında konsepti tamamen yanlış anlayıp kalkan götleri sayesinde yüz kişi toplanıp bir dükkana dalacak kadar cesurdurlar ama beğenin ya da beğenmeyin onların sosyoekonomik ve sosyokültürel seviyesine denk olan biz galatasaraylılar görece daha azız, sucu reis, veysel başkan ve niceleri önderliğindeki ultraslan çok daha fazlalar. zaten o yüzden gezi olaylarına önce bir katılacak gibi olup sonra da vazgeçtiler, hatta yine bu yüzden yönetim biz azınlığı belki biraz kırmak pahasına sessiz çoğunluğa ilişkin açıklamalar yapıyorlar ama beğenelim ya da beğenmeyelim durum bu. galatasaray türkiye'dir, galatasaray halkın takımıdır. özellikle de istanbul için bu durum daha da geçerlidir. bu açıdan evde zor tutulan %50 benzetmesi gerçekten uygun kaçıyor benim bakış açıma göre. iş yağmaya kırmaya dökmeye gelirse sadece malda kalmaz leeds taraftarlarına yönelik olduğu gibi canlarını da kaybederler. temennim bu değil ama bu gerçeği ne yazık ki değiştiremem.

    fenerbahçelinin biri demiş, neymiş efendim onlar da baskın yapacakmış ama basacak yer bulamamışlar da semtimiz yokmuş bizim vs. doğrudur, cadde bebeleri gibi kadıköy yuvamız bu kadar bariz değil. maçası sıkan bağcılar'a, gaziosmanpaşa'ya gitsin galatasaraylı kürtlere ve doğulu vatandaşlarımıza bulaşsın o zaman da alsınlar üçün birini ama beyoğlu ve mecidiyeköy artık sembolik ve turistik kaçıyor bu açıdan kadıköy'e göre, doğrudur.

    fenerbahçe taraftarı budur işte, bir anlık aptallıkla ancak mala zarar verirler ama her ne kadar tarzları sözlük çoğunluğu olarak hoşumuza gitmese de ultraslan mensubu galatasaraylılar bizim için gerçekten büyük ve çılgın bir güç. gfb falan bok yesin yani hem organizasyon hem de holiganizm açısından. kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir dünya dolusu neferimiz var bizim. o yüzden fenerbahçe taraftarı hem de bu kadar utanılacak bir bok yemişken laflarını iyice dikkatli seçsin, iş sokak kavgasına dönerse fena haşat olurlar, bence kadıköy'de elit elit takılıp twit atmaya, selfie çekilmeye devam etsin bu korkak tavuk sürüsü.

    akıllı olun lan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın