• 16
    gol yemeden tamamlamamizin cok zor oldugu karsilasma. rakipte tam bizim defansin sevmedigi ve kolaylikla arkaya kaciracagi tipte gekas ve djalma gibi iki tane adam var. ileride iyi pas dagitan hasan kabze ve orta sahada hleb gibi bir tecrube. kadroda radikal bir degisiklikle sahaya cikmadigimiz surece isimiz cok zor.

    --------------muslera-------------
    veysel-gokhan-semih-hakan
    ----------yekta----ceyhun-------
    hajrovic--------------------telles
    --------------sneijder-------------
    ---------------drogba-------------

    sol cizgide alip gidecek bir oyuncu yok takimimizda. bilmem kac mactir devam eden sneijder-sol cizgi sacmaligina son vermeliyiz artik. hakan balta eski pozisyonuna gelip, o kanatta telles'e ofansif gorev verilebilir. defansin ortasini semih-gokhan(chedjou) ikilisi halleder. sneijder kaleye yakin ve serbest oynamali. forvette kim oynasa farketmiyor, butun forvetlerimiz formsuz. ancak en azindan dogru duzgun kafa vurabildigi icin drogba oynasin. sagda hajrovic etkili olur ancak biraz daha pas verirse. aldigi topu kaleye vurma aliskanligindan vazgecmeli. ceyhun'un oldugu yerde aslinda umut gundogan oynamali ancak o bolgede oynayan bir futbolcunun atilan uzun toplari kesebilmesi lazim. ceyhun bu konuda kafa toplarini alabilir. melo olsaydi her turlu melo-yekta ikilisi oynardi.

    bu kadar tatava yaptim ama yine muhtemelen selcuk-burak sahada olacak. en azindan bir tanesinin (selcuk) dinlendirilmesi lazim. bu kadar israr etmenin ve sonra da takimi ben kurmadim demenin alemi yok. bu macta bari degisik birsey deneyelim. yenersek derbiye deplasman lanetini bitirmis olmanin moraliyle cikariz.

    not: ermando'nun uyarisiyla, drogba bu macta sakatligi yuzunden oynamayacakmis. farketmiyor zaten, bu yil forvetlerimizin bitiricilikleri yerlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın