• 97
    kadının verdiği tepkiye laf edilmiş iyi güzelde, metroda bağıra çağıra küfür eden adama laf mı anlatsın? mide bulandırıcı buldum videodaki olayı. hiç yazasım gelmedi ama okuduktan sonra entryleri sinirlerim tepeme çıktı.

    ortak alan paylaşımı denmiş. adam yanındakiyle konuşurken mı küfür ediyor? organize bir şekilde bağıra çağıra koro halinde küfür ediyor.

    arkadaş arasında küfür ediyoruz bunu kimse saklamaz zaten ama burada küfür edilmesiyle arkadaş ortamında küfür etmek aynı mı? maç coşkusuyla gidin evde ailenizin yanında da 2-3 arkadaş küfür edin ozaman. küçümsemek için salon erkeği kavramının kullanıldığı bir ülke olduğumuz için bu ve muadili olaylar başımıza geliyor.

    prenses mi goygoyu yapılmış. ne kız kardeşimin ne annemin yanında küfür etmem. ha sen eder misin orasını bilemem? bu tarz bir ortamda denk gelirsemde bu tipler laftan anlamayacağı için ve grup olmanın verdiği gereksiz gazla hareket edeceğinden susarım.

    erkek olsun kadın olsun ayırt etmem dalarım denmiş. birincisi bu beyan zaten metrobüste küfür etme zihniyetiyle aynıdır. ikincisi o arkadaki tosuncukların gazıyla ancak bunu diyebilir bu ülkedeki insanların çoğu. üçüncüsü baştan kavgaya karşı olduğumu belirterek yazayım. diyelim ki benim sabrım taştı ve aynı metrodayız hani buna değmezsin ama diyelim ki değdin. hayatımın yarısını milli takım kamplarında ve bilimum dövüş sporlarıyla geçirdim. fiziksel olarak beast modunda birisi olarak sana bir tane patlattığımda devamında dalmayı geç 6 ay kaşıkla beslerler seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın