• 95
    abla öyle bir vurmuş ki sesi burdan duyuluyor. sadece o an yaşanan bir toplumsal olaydan çıkmış, sözlük içinde adeta turnusol kağıdı görevi yapıyor.

    sözlük yazar alımlarında ciddi bir biçimde zeka testi yapılmaya başlansın bence.

    - adam stadyumda edilen küfür ile metroda edilen küfürü bir tutuyor. kaldı ki stadyumda bile artık 10 dakika boyunca küfür edilmiyor.

    - adam, stadyumda pozisyon sonrası "amına koyim ya kaçar mı o" sözü ile bunu aynı tutuyor.

    - adam, kadının problemini şiddetle çözmesine çok içerlemiş.

    pardon da siz gerizekalı mısınız, yoksa başarılı bir gerizekalı taklidi mi yapıyorsunuz?

    iç saha maçlarında şu adamlardan tiksindiğim kadar hiçbir şeyden tiksinmiyorum. hayvanlar gibi metroya binip, babalarının evi gibi kullanırlar. adam metroya mecidiyeköy'den biniyor. sanıyor ki kendisine tahsis edilmiş bir araç bu. bak güzel kardeşim. o metro, taksim'den her 3 dakikada bir kalkar ve sadece senin için değil. öncelikle toplum bilincini arttıralım. o metroya binen insanlar galatasaraylı olabilir, galatasaraylı olmayabilir. nihayetinde bir yere ulaşmaya çalışıyor senin gibi. bence burda osmanbey ve mecidiyeköy'de inen insanlar çok şanslı. zira bu hayvanlarla aynı vagonda sanayi'ye kadar giden insanlar için çok üzülüyorum.

    hani başkaları adına utanmak var ya, heh, işte ben her iki haftada bir bu adamlar adına utanıyorum. bir defasında denk gelmiştim, kadın rica ediyor, arkadaşlar bir çocuğu uyuyor diğeri de çok korktu. lütfen biraz daha yavaş olur musunuz diye. tıpkı bu videoda olduğu gibi adamlar istiflerini hiç bozmadan daha da yüksek sesle "yarrraaaaamı yeee" diye bağırdılar. inşallah senin anana, bacına yedirirler o yarraaağı da bi susarsın amk.

    sokakta bağırsan bir nevi anlarım. stadyumda bağırsan tamam. stadın önünde bağırsan anlarım. nevizade'de zaten bağırıyorsun. be yavşak oğlu yavşak, en azından kapalı, insanların başka hiçbir yere hareket edemediği bir yerde bu kadar rahatsızlık verme.

    birisi demiş ki fatih terim, hasan şaş. bak sana şöyle diyim, fatih terim ya da hasan şaş'ın karısının 5 cm önünde suratına doğru "yaarraaaamı ye" diye bağırsalar, o dediğin adamlar o yarağı o adama yedirir, götüne de kazığı sokup anasının evine yollarlar.

    hayır arkadaş. bunu metroda yapamazsın. bu kadar basit.

    ayrıca şunu savunan adamlarla aynı takımı tutmaktan da aynı sözlükte yazmaktan da cidden tiksindim amk.

    şimdi bu entry silinir mi bilinmez ama, bari en azından "sözlük yazarlarına hakaret etmek" içeriği ile silinmesin.

    hadi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın