• 92
    hala bu kadını savunanlar var, neymiş kadının yanında küfredilmezmiş, senin annenin bacının yanında biri küfür ederek bağırsa haklı mı olurmuş. aynı kadın otobüste bir kız arkadaşıyla dedikodu yaparken, orospu, kaltak, piç gibi kelimeleri kullansa ve bir erkek ağzına tokadı bir güzel indirse haklı mı olacaktı. bu sefer kadına eller kalkmaz erkeğin yaptığı çok ayıp olacaktı sizlerin gözünde, bu kadar döneksiniz çünkü.

    maçtan sonra galatasaray taraftarı toplanmış tezahürat yapıyor, yani staddan çıktıktan sonra hiçbiriniz "ama sokak bizim tapulu malımız değil burada başka insanlar da var bağırmamalıyız" dediniz mi? tabi ki demediniz saçma sapan bir bahane çünkü, galatasaraylılar metroda maçın coşkusuyla rakipleriyle dalga geçiyorlar. "ayy yarak dedi ıyy ne kadar pisler" diye kibar feyzo triplerine girmeniz ve günlük hayatınızda veya sokakta hiç küfür kullanmıyor olmanız nedense hiç inandırıcı gelmiyor. ki öyle olsanız bile sadece komiğime gider, insanların yanında olduğunuzdan farklı biri gibi davranıyorsunuz derim.

    bu arada o tokat atılan arkadaş da iyi sabırlıymış, gidip ağzına yapıştırmamış kadının. ben metroda küfür ettim diye biri bana tokat atacak, kadın veya erkek fark etmez orada bir güzel pataklarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın