• 726
    (bkz: #1414503)

    en kısa zamanda ailesinin tüm kadın üyelerini karşımda toplayarak -en ufak fiziksel bir tacizde bulunmadan- opera yapmak istediğim yazar. çok merak ediyorum acaba beni şiddetle susturmak isteyen kendi kadın aile bireylerine de kızacak mı ''ne ahlak dersi veriyonuz yeaaa'' diye. o an o özgürlük sınırları ne kadar esnek olabilecek çok merak ediyorum. ben söyliyim hemen; muhtemelen dayıoğlu, kayınço, enişte toplanıp ağzımı, gözümü kıracaklardır. bu adam moderatör bi de, varın sözlüğün halini siz düşünün artık.

    edit: ha bir de 'benim galatasaraylı kardeşlerime' diye başladığı bölüm acayip derecede 'benim türbanlı bacılarımı' diye cümleler kurmayı seven birilerini hatırlattı bana. yeni bir lider doğuyor beyler toplanın. gerçi o cümleyi bilerek gönderme yapıp espiri maksatlı kurmuş. adam bir iğrençliği meşrulaştırıp, onun en ateşli savunuculuğunu yaparken bir de araya espiri maksatlı cümleler sıkıştırabiliyor. gül gül öldük.

    edit2: ulan heycandan ilk cümlenin sonuna yazar yazmışız bi de. neyseki entrynin sonunda mod. olduğunu belirtmişiz. anladınız işte siz.

    edit3: okudukça daha da sinirleniyorum. adam kafa göz bir kadına girişme anısını anlatmış ya örnek diye la. kadın-erkek eşitse herkes haddini bilip ona göre hareket edecek diye buyurmuş bi de. kendisini tanımam etmem, nerde yaşadığını da bilmiyorum ama nerdeyse her gün ot, bok sebeplerinden dolayı kocasından dayak yiyen, bıçaklanan, katledilen kadınların haberlerine uyanan bir ülkenin mensubu değil miydik yahu biz, ha birde çocuk gelinler vardı sanki hani parayla alınıp, satılan. eşitlik?
App Store'dan indirin Google Play'den alın