• 24
    şampiyonlar ligi için ikisi de değerli oyuncular. oyunu daha geride kabul ettiğimiz bu tür maçlarda umut bulut oyunu bozma ve pres özelliği ile takıma katkı sağlarken, burak yılmaz ise defans arkasına yaptığı koşularla çok etkili oluyor.

    ancak her iki oyuncunun da baskılı oynamamız gereken ve baskı kurduğumuz maçlarda takıma yarardan çok zararı oluyor. zira ikisinin de pas yapma ve pozisyon alma konusunda büyük sıkıntısı var. bu iki oyuncudan birinin sahada olduğu maçlarda ataklarımız rakip defans oyunculardan çok bu iki isim tarafından kesiliyor. ya pozisyon alacağım derken faul yapıyorlar ya da pas hatası. zaten kanat oyuncusu olmayan takımın, forvet oyuncularında da böyle bir sıkıntı olunca wesley sneijder gibi bir isme sahip olsanız bile hücum bölgesinde pas organizasyonu kuramıyorsunuz ve topu hücum bölgesinde tutamıyorsunuz. orta sahada wesley sneijder, felipe melo, selçuk inan gibi isimler, forvette ise didier drogba gibi bir isim varken hücum bölgesinde bu kadar etkisiz kalmamızın sebebi bence bu durum.

    baskılı oynayacağımız maçlar için futbolu, pası, adam eksiltmeyi billen bir forvet oyuncusu şart. necati ateş tarzı sırf pas yapmayı bilen bir oyuncu bile bu işi görür. (bkz: muhammet demir)

    büyük takımsanız büyük maçlar için bu iki oyuncuyu da takımda tutacaksınız ama daha alt seviyedeki takımlarla yaptığımız maçlar için "topu bilen" bir forvet almamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın