• 76
    selçuk inan'a dair yazmış olduğu entrylerde kesinlikle haklı olduğu noktalar var ama kendisine yönelik birkaç eleştirim var;

    1- ne dünyada, ne de bu sözlük ortamında selçuk inan'ı eleştiren ilk kişi kendisi değildir. özellikle de geçen sezondan başlayarak düşen performansı yüzünden selçuk inan baya eleştiri aldı ki hala da alıyor. bu yüzden kendi yaratmış olduğu "dokunulmaz bir selçuk inan" karakteri tutarlı olmadığı gibi bana göre ilgi çekme amacı taşıdığını göstermektedir.

    2- nasıl ki herkes herkesin fikrine saygı duymalı ise, kendisi de ilk başta selçuk inan'ı seven ve ona yönelik olumlu görüşler bildiren yazarların fikirlerine ve fikir belirtme özgürlüklerine saygı duymalıdır. yazıları selçuk inan'a yönelik bir kontra argüman olmaktan çıkıp tümüyle selçuk inan'ı seven yazarların fikirlerini değiştirme amacı taşıyan bir "tabu yıkma operasyonu" haline gelirse burada iyi niyetten söz edemeyiz. karşısına aldığı şey fikirler değil de kişiler olduğu için bu kadar tepki görüyor zaten.

    3- #1395329 numaralı entrysinin giriş cümlesinde yer alan "ben burada futbolculara, moderatörlere, diğer sözlük yazarlarına şirin gözükeyim diye aslan purçasuu <3 diye konuşamam" ifadesinin hiçbir izahı olamaz, burada ince bir ayrıştırma söz konusu. bu ortamda hiçbir yazar ya da moderatör şirinlik beklentisi içerisinde değildir, kimse de şirin olma zorunluluğuna sahip değildir. kendisi ta en başta bu ortama yanlı ve samimiyetsiz imasında bulunuyor, kaldı ki en başta da en sonda da kendisini kötü olarak ele alınacak bir karakter olarak lanse ediyor ve buna yönelik hareket ediyor, yani bilinçli olarak rol yapıyor gibi bir hali var. oysa sağa sola kişilere laf atmadan her ne kadar ağır olursa olsun işe sadece fikir beyan etme ve karşıt argümanlarını dile getirme olarak başlasa belki şu an kendisine kızan insanlar "adam haklı" bile diyebilirlerdi fakat amacı sanıyorum ki görüş bildirmekten çok kötü polisi oynamak ve insanları kızdırmak olduğu için bu şekilde davranıyor ve amacına da şu an için kısmen ulaşmış durumunda.

    bu tutumu özetle trollük kapsamına girmektedir. bu hususta kendisine biraz daha dikkatli olmasını salık veririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın