resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 68
    ulan futbolu ne hale getirdiler ya. inanmak mümkün değil yani şu duruma. misal:
    salih dursun'u tanımıyorum sadece bizle olan maçlarını ve 2-3 kuş tiyatro gösterisini izlemişimdir. burada kendisi hakkında yorum yapsam haksızlık olur. bir bilgim-fikrim yok çünkü. yine de ne hikmetse tanımadığım adam gelsin istiyorum kulübe. 4 milyon euro 5 milyon euro(birçok yerde duydum artık 4-5 milyon euro az para gibi nitelendirilmeye başlamış. yapmayın etmeyin arkadaşlar allah aşkına 4-5 milyon euro ne demek) diyorlar yine neyse gelsin diye düşünüyorum.
    sadece salih özelinde düşünmeyin. kulübümüzle anılan tüm anadolu takımlarındaki yerliler(ishak, veysel falan) için benzer şey. 3 tanesini alsak 15 milyon euro vereceğiz(ki 3 adam almak şart gibi bir şey. sol bek + 2 tane rotasyon oyuncusu) adamların hepsi soru işareti ki hiçbiri şampiyonlar liginde takımımızı üst seviyeye çıkaramayacak oyuncular. hatta çoğu 11 bile oynayamayacak ama öyle bir hale sokuyor ki bu yabancı sınırı gelsinler istiyoruz. ben de istiyorum taraftar da istiyor başkan da istiyor mancini de istiyor.

    şu durum bile ülke futbolunun ne rezalet yönetildiğinin resmidir. normalde kişi başı 7.5 m eurodan 2 oyuncu alsan(mesela sneijder-drogba) sana seviye atlatır. şampiyonlar liginde bile daha iyi bir takım haline getirir. sırf rotasyon için, sırf mecbur ilk 11'de yerli lazım, sırıtmasın yeter diye şükrediyoruz arkadaş. ulan 5 milyon euro veriyorsun adama 5. 5 ona 5 öbürüne 5 öbür yedeğe ediyor 15. ulan ben ne yiyeceeeem!(http://www.youtube.com/watch?v=Br_m-lgj1es ) yani istenen de sadece lig düzeyinde evet dandik anadolu takımlarına karşı sırıtmaması. nötr oynasalar zarar vermeseler yarar de vermeseler razıyız. hedef diyosun dünya çapında ülke/kulüp olmak.

    3 tanecik rotasyon oyuncusu için 15 veriyoruz. e bizim temel kilit oyuncu transferlerine para mı kalır? çok saçma işler dönüyor. galatasaray'dan soğumak mümkün değil de şu iğrenç ligimizden, iğrenç futbolumuzdan soğuyalı çok oldu... değil bedava, üzerine para verseler ligimizi galatasaray maçları hariç takip etmem. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın