• 25
    vay arkadaş. sözlüğün belli bir formatı olsun, bu format dahilinde olmadıkça siyaset bulaşmasın diyorsun. sanırsın ki adama ömür boyu siyaset yasağı koymuşsun.

    yaklaşık üç dakika kadar önce ciddi derecede siyaset ile ilgili bir yazı yazdım, kimse de bi'şey demedi.

    nasıl mı yaptım?

    browser'ın üstüne + şeklinde bir ufak bir buton koymuş adamlar. ona tıklıyorum, bi'bakıyorum bembeyaz bir sayfa açılıyor. sonra çatır çatır siyaset konuşulan bir siteye giriyorum, üstelik sık kullanılanlar araç çubuğu diye bi'şey yapmışlar, orada ikonu da var, tıklıyorsun (hem de tek) anında açılıyor. büyük kolaylık. siz de deneyin. tavsiye ederim.

    edit : ne acıdır ki hala mevzuyu anlayamanlar var üzülüyorum. verilen örneklere bakıyorum hala anlaşılamamış. sözlükte siyaset konuşmak değil, siyaset yapmayın deniyor. mesela başbakan şikeciler için falanı filanı ayıralım diyorsa bunu konuş, şike yapanların küme düşmemesi için kanun değiştiriyorsa bunu konuş, senin stad açılışına gelip ortalığı birbirine sokuyorsa, bunula yetinmeyip yol, ulaşım vb. ihtiyaçlarını da yaptırmıyorsa bunu konuş. hala mı anlamadın, al sana somut örnek; (bkz: #1329092)

    daha da yazmam sözlükte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın