2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 15
    dünya üzerinde hiç bir takımın kazanmayı hedeflemeyeceği bir rakiple oynayacağımız maçtır. mancini realist bir adam deniliyordu ve realist yaklaştğı bir duruma bu kadar tepki gösterilmesinin yanlış olacağı maçtır. grubun belli olduğu anda bu maçın yanına kim 3 puan yazdı acaba? 1 puan yazan bile yoktur.

    0 puan alacağımızı bildiğimiz halde gazla gideriz, ulan yeneriz aslında bunları diyip gideriz ama yenemeden geri döneriz. kimse kimseyi kandırmasın. biz aynı şekilde hollanda'yı geçip grubu 1. bitirmeyi hedefliyorduk. ne oldu? dünya kupasına gidemedik. bırak hollanda'yı geçmeyi adamlara gol bile atamadık. bizim rakibimiz ve puan almayı ümit ettiğimiz rakip real madrid değil. ilki kopenhag ve juventus.

    real madrid deplasmanı hazırlık maçı bile olsa barcelona, bayern ve dortmund'a bile zor maçtır. bu adamlar maç öncesi 3 puanı karşılarına yazmazlar. 1 puan yazarlar ve bunu hedefler.

    sol beki olmayan bir takımın real madrid deplasmanından puan çıkarmayı düşünecek kafa yapısına sahip olmayı istiyorum. bu aralar çok ihtiyacım var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın