resim
Emrah Başsan
Takım:Sivasspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 33
    --- alıntı ---

    kayserispor'a karşı oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken antalyasporlu emrah başsan, ntvspor radyo'da 'tandem' programında ilgaz çınar ve ilker koç'un sorularını yanıtlarken sezon başında kendisiyle ilgilenen galatasaray'da oynamak istediğini ifade etti.

    sezon başında galatasaray'ın kendisini transfer etmek istemesini de değerlendiren emrah başssan “türkiye'de büyük takımda oynamayı her insan ister. direk bana kişisel olarak bir teklif gelmedi. bunu başkanım da bana izah etti. menajerler bilgi verdi. bu işler nasip kısmet işleri. tek bir takıma bağlı kalmamak gerekir. ister istemez bu süreçte profesyonel düşünmek gerekiyor. bu süreçte ilk başta çok aniden bastırmak istemedim .transferin son günüydü beni istedikleri gün. acaba gider miyim kalır mıyım düşündüm. ilk hafta problemler oldu. aklım o transferde kaldı denebilir. inşallah önümüzdeki yıllarda transfer gerçekleşir.” şeklinde konuştu.

    özeleştirisini de yapan genç oyuncu “ ‘istediğim kadar forma şansı bulamamamın nedeni hoca değil. kendime özeleştiri yaparsam 26-27 kişilik takım sonuçta. inişli çıkışlı perfromans göstermiş olabilirim. bu anlamda kayserispor maçı önemli oldu formayı yeniden kazanamam için. futbolda herşey her zaman değişebiliyor. inşallah a milli takıma kadar yükselebilirim.'

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın