resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3809
    baş eleman.

    evet kendisi baş elemandır. bunu ona söyleme durumunda karşı çıkacağını sanmam. başkan da olsa, futbolcu da olsa şube sorumlusu da olsa galatasarayın bir elemanıdır. bunun kötü bir anlam içerdiğini de sanmıyorum.

    malum sözlüğümüz ve insanımız hala 90lı yılların arabesk türk taraftar profili çizgisinden bir an olsa bile ayrılamadığı için burada hakaretler ve daha bir sürü saçma sapan laflar diziliyor kendisine.

    bu adam galatasaraya farklı bir kafa farklı bir anlayış yerleştirmeye çalışıyor. 13 sene önce uefa kupasını kazandığımızdan beri yeni bir boyuta geçmemiz gerekirken yapamadık olmadı. ama fark daha fazla açılmadan artık avrupa takımlarıyla benzer çizgide olabilmemiz, belli bir standartımızın ve istikrarımızın olması gerekli.

    ben ünal aysal'ın bunu başarabileceğini düşünüyorum. avrupa görmüş, hatta orada zengin olmuş, istikrarlı, zeki ve profesyonel bir adam. boş bir adam değil. egosunu şişirmekten başka birşey düşünmeyen bir adam hiç değil. o yüzden galatasaray avrupa standartlarında bir takım olacaksa ve bazı fedakarlıklar yapılacaksa ben varım. ve bu yolda bu adama güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın