resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3803
    öyle ya da böyle bir devrim yapmıştır. bu devrim daha sonra kendi çocukları yer mi hep beraber göreceğiz.

    lucescu gelip şampiyonlar liginde yarı final ve şampiyonluk dahi yaşatsa, artık karşısında ali dürüst'ten adnan öztürk'e kadar birbirinden farklı olmasına rağmen ona muhalefet eden heterojen bir yapı var buna ne kadar dayanabilir orası muamma.

    kararını doğru ya da yanlış bulabiliriz ama kendi açısından baktığımızda yapabileceği hiç bir şey kalmamıştı. bu sözleşme aylar öncesinden teklif edilse, şampiyonluk sonrası teklif edilse bunlar olmazdı, hata yapmıştır derseniz hak veririm ama basının önünde kendisine hiç de ünal aysal'ın üslubu olmadığı bir şekilde ayar veren bir teknik direktörü kabul etmesi beklenemezdi. işler artık biraz ya fatih terim ya ünal aysal'a dönmek üzereydi.

    saygınlık konusuna gelecek olursak, ben bu olaya müdahil olan herkesin saygınlığını kaybettiğini düşünenlerdenim. nasıl ki fatih terim benim için demirören'le el sıkıştığında bittiyse, kendisi de ben oldukça terim burada deyip, bu kararı aldığı an bitmiştir.

    dilerim ki saygınlığını kaybeden sadece kişiler olsun, galatasaray değil. bu devrim de biraz kanlı olmuş olsa da bize yarasın. bu saatten sonra temenniden başka bir söz söylemek içimden gelmiyor.

    düzeltme : yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın