• 278
    ultraslan'ın ne kadar ülkücü duruş sergilemeye hakkı varsa tekyumruk'un da o kadar sol bir duruş göstermeye hakkı vardır. hatta tekyumruk galatasaray'ın tek taraftar grubu olduğu iddiası ile ortaya çıkmadığı için biraz daha fazla hakkı vardır.

    gezi olaylarını tasvip etmeyen biri olarak şunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, tekyumruk bu ülkede yaşananlar karşısında taraf olmak, diğer takım taraftarları ile işbirliği yapmak, gerekirse stadlarda hükümeti protesto etmek vs her türlü hakka sahiptir. fakat söz konusu tweet haddini aşmıştır. temyumruk siyasi idealleri, amaçları uğrunda diğer tribün gruplarına şirin görüneceğim diye galatasarayla alay etme hakkına sahip değildir. ki kendileri de yaptıkları hatanın farkına varıp yazdıklarını silmişlerdir.

    garip ve rahatsız edici olan şudur ki ilgili twitter hesabını idare edenler hatayı kabul ettikleri halde, burada bazı yazarların bu hatayı dile getirenlere "ultraslancı, şakird" gibi ithamlarla saçma sapan eleştirileri sürmektedir. x'in yanlışını söylemek için y'ci, y'nin yanlışını söylemek için x'ci olmak gerekmez. at gözlüklerini çıkarmak yeterlidir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın