resim
Xabier Alonso Olano
Görev:Teknik Direktör
Takım:Leverkusen
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 94
    real madrid'in kendisiyle aynı pozisyonda oynayan asier illarramendi'yi transfer etmesinin ardından 2. plana düşen futbolcu. takımdan ayrılacağı konuşuluyor. birkaç ufak dedikodu dışında genel olarak liverpool'un kendisiyle ilgilendiği belirtiliyor.

    13 temmuzda yapılan şu habere göre kendisi için talep edilen bonservis bedeli 7 milyon ingiliz sterlini;

    http://soccerlens.com/...-xabi-alonso/111704/

    6 temmuzda yapılan şu haberde ise liverpool teknik direktörü brendan rodgers, xabi alonso'yu transfer etmek için kulübün sahibi john w. henry'i ikna etmeyi deneyeceği, ancak xabi alonso'nun bonservisinin yaklaşık 10 milyon sterline mal olacağı ve 31 yaşındaki bir futbolcu için bu kadar yüksek bonservis bedeli ödenmesinin henry modeline ters düşeceği belirtilmiş;

    http://www.dailymail.co.uk/...ion-Xabi-Alonso.html

    benim bu durumdan yaptığım çıkarım şudur;

    1) xabi alonso satılacaktır ve oyuncunun da istemesi halinde kulübü real madrid 7-8 milyon euro bonservis bedeline razı olacaktır.
    2) kendisine liverpool taliptir ve liverpool'un talip olduğu futbolcuyu elinden kapmanın tadı bir başkadır*.
    3) xabi alonso olağanüstü bir futbolcudur.
    4) selçuk inan'ın yanında kendisini...!!!*
    5) real madrid wesley sneijder ve arjen robben'in yerini başka oyuncularla doldurup kendilerini gönderdikten sonra, her iki oyuncu da şampiyonlar ligi kupasını kazandı. bu tarz şeylere pek inanmam ama xabi alonso'yu biz alırsak şampiyonlar ligi kupasına ulaşırız gibi geliyor.

    sonuç olarak, xabi alonso gibi büyük bir futbolcu, liverpool'da değil, galatasaray'da oynamalıdır. umarım yönetimimiz de bunun farkındadır ve gerekli çalışmalar yapılıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın