• 691
    (bkz: #1274137)

    ağır saçmalamış yazar.

    benim efsanem olmayacak adamdır. çok istiyorsa t a a r a b t denen arkadaş herhangi bir twitter üyeliğimde yok. hayatımda hiç kullanmadım.

    kendisi ak parti istanbul milletvekili olmasına rağmen istanbul'da yaşanan olaylara hiç bir etkisi olmamıştır. ancak ve ancak diğer ak parti üyeleri gibi kendisi de sadece başbakan'ın dediklerinden ayrılmayan bir insandır.

    sen türkiye'nin en iyi futbolcusuyken siyasete karışırsan bu şekilde tepki görürsün. herkes bildiği işi yapmıyor bu memlekette. bu karaktere sahip insanlar benim efsanem olamaz. bana söyler misin bu adam hangi vasıfla beni temsil ediyor ? futboldan kazandığı paralar yetmiyormuş gibi nasıl oluyorda milletvekili dokunulmazlığına ulaşıyor ? işin içindeki gözle görülür bu torpil dinimizce caiz midir ? başkalarının hakkını gasp etmek günah değil midir ?

    bu adam farkında değilsin ama fenerbahçe'nin şike yaptığını inkar eden bir adam. 2 yıl önce maraton programında fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmadığını söylemişti, erdoğan'ın yolundan giderek. bu adam mı benim efsanem olacak ?

    http://eksisozluk.com/entry/34823261

    buyrun okunası bir yazı...

    kendisini daha iyi tanımış olursunuz böylece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın