• 28
    hani bazen karşındaki o kadar saçma bir şey söyler ki tutulur, kalırsın öylece. cevap veremezsin karşındakinin acziyetine. susarsın. aynı durum burda var. ne diyeceksin arkadaş bunlara? ne dersin yani? adamlar ırkçılığı yalan beyanat üzerinden çürütüyorlar. ırkçılığı sahipleniyorlar. uyduruyorlar. insanları manipüle ediyorlar. bunu yapan insanlıktan nasibini almamış falan demek çok basit. daha ağır şeyler lazım bunlar için.

    şikeyi sahiplendiniz, maskeler taktınız. ırkçılığı yapanları sahiplendiniz. daha ne yapabilirsiniz size soruyorum. alçalmanın sınırı var mı? şereften, haysiyetten bu kadar uzak olmayı neden seçtiniz? bazen soruyorum kendi kendime yok artık bu kadar değildir herhalde. ama tebrik etmem lazım sizi her seferinde daha aşağılıkça bir şeyi yapmayı beceriyorsunuz. anladım ben sizi sınırınız yok.

    her sene galatasaray'ı iğrenç bir şekilde ağırlarsınız. kah teknik direktörün kafasını yararsınız, kah insanların sevdiklerine topluca küfür edersiniz, kah yedek kulübemizi rahatsız edersiniz, kah ırkçılık yaparsınız, kah saha ortasında bıyığına soktuğumun birinin küfürlerini duymak zorunda kalır rakip takımınız. azcık insan olun lan. başka bir şey değil azcık insan olun. şeref, haysiyet, dürüstlük falan beklemiyorum sizden. önce insan olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın