• 2738
    kendisini durdurmak için geriye kalan tek çare olan dezenformasyon ve karalama kampanyaları real madrid yenilgisi ardından başlatılmış olan takımımdır.

    birileri viktoryalara karşı evinde tek forvet 4 ön libero ile oynarken sen nasıl olur da santiago bernabeu'ya 2 golcüyle çıkarsın, bununla da yetinmeyip nasıl olur da önce 3-5-2'ye ve son bölümlerde 3-4-3'e dönersin eleştirileriyle ilk başta teknik heyetin korkusuz ve ofansif futbol anlayışı durdurulmak istendi. çünkü avrupa maçlarında ne olursa olsun, bu korkusuz futbol yerel ligde tüm rakipleri süpürmeye aday bir anlayış. hele kalan fikstüre bakınca, rakiplerin genelde alt-orta sıralar olduğunu hatırlayınca insan daha da bir farkına varıyor belli odakların galatasaray'ın cesur oynamasından ne kadar çekindiğini.

    bu aşağıya çekme kampanyasında, orduspor maçında denenen ancak tutmayan tezgahın daha da ilerletilmiş bir versiyonu ile mersin idman yurdu maçında sahaya koydular. fatih terim'in ertelemeli-şartlı cezası olduğu bilindiğinden birinci amaç fatih terim'e ceza aldırmaktı. zira hoca bir kez dışarı atılsa bile bir kaç maç ceza alacaktı. takımın fatih terim cezalıyken oynadığı 3 maçta 5 puan kaybetmesi ile doğrudan korelasyon kuruldu ve galatasaray'ın en az 3-5 puan daha kaybederek 33.haftadaki maçın finalleştirilmesi için fatih terim'in sahadan atılması planlandı. dany'e gösterilen kırmızı kartı dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz. o pozisyondan daha önce wesley sneijder'in ceza sahası içerisinde bir pozisyonu var ki evlere şenlik. serkan yanık isimli mersin oyuncusu resmen sneijder'in kucağına yuvarlıyor kendisini. yerden kalkarken gözü hınzır hınzır hakemde. sneijder'in verilmeyen penaltısı ve dany'e verilen uydurma kırmızı kart pozisyonlarında fatih terim reaksiyon vermediği için hakemlerin sinir olduğunu düşünüyorum.

    sonrasında çok daha basit bir pozisyonda topu yere vurdu diye tribüne gönderdiler terim'i. topu yere vurma hareketinin karşılığı sarı kart malum. ayrıca fatih terim bu hareketi hakemi cephe alarak da yapmamıştı. bunu fatih hoca hakemi protesto etmedi anlamında söylemiyorum. ikinci yarıda yine serkan yanık isimli arkadaş takım arkadaşına kızgınlığından topu yere vurduğunda hakem beyefendi sarı kartına başvurmadı. bence de başvurmamalı zira tepki arkadaşına. her şeye de cart curt sarı kart çekerseniz maçlar bitmez zaten. ama yarım saat önce teknik direktöre kırmızı kart verdiğin pozisyonla bire bir aynı olay. hakemi protesto anlamında değerlendirilemeyebilir kişilerin döndüğü cephe anlamında bakılırsa. işte bu tür çifte standartlara bakarak daha iyi anlıyorsunuz neyin ne olduğunu. zaten topu yere vurarak protesto etti diye tribüne gönderilmez bir insan. en fazla sarı kart gösterirsin çok canın çektiyse.
    akabinde fatih terim'in dayanamayıp isyan etmesini ise anlayışla karşılıyorum. çünkü kendisine yapılan operasyonun verdiği siniri kontrol edemedi.
    iki birbirinin aynısı flu pozisyonda sergilenen standart farkı herkese ders olmalı. planlar belli. ben galatasaray'ın mersin idman yurdu maçını kazanarak tezgah bozduğunu düşünmüyorum. fatih terim'e ceza aldırılarak tezgahı başardılar diyorum zira kaç maç ceza geleceğini bilmiyorum ama bu periyotta galatasaray'ın puan kaybedeceği umut ediliyor daha önceki cezalı dönem baz alınarak.

    galatasaray'ın 10 dakika top oynasa mersin takımını sürklase edeceği zaten belliydi. gerilen ortamın verdiği motivasyonla 15 kişilik top oynayan takım rakibini boğdu geçti resmen ikinci yarıda. bu da tahmin edilmiştir zira arena atmosferi de artık tüm dünyanın malumu.

    belli odaklar bu maçta galatasaray'a puan kaybı zaten yazmamışlardı emin olun. fatih terim'e dönük planlanan tezgah malesef başarıya ulaştı. esas şimdi başladı. kimse tezgah bozduk diye sevinmesin. karabük deplasmanı, gaziantep deplasmanı için puan kayıpları senaryoları aktif şekilde devrede. bundan sonra tüm camianın çok dikkatli olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın