resim
Mislav Oršić
Takım:Trabzonspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.79
Uyruk:Hırvatistan
  • 1
    hırvatların dünya futboluna yeni yeni takdim edeceği 1992 doğumlu forvet/forvet arkası/kanat oynayabilen yıldız adayı futbolcu. nk inter zapresic takımında forma giyiyor. 2008'de kustosija zagreb altyapısından zapresic'e geldiği zaman hırvatistan milli futbol takımı alt kategori seçicilerinin dikkatini çekti. u18, u19 ,u20 kategorilerinde hırvatistan forması giydi.

    2009'da henüz 17'sinde inter zapresic a takımı ile hırvatistan 1.hnl'de boy göstermeye başladı. 2010'da antun palic ayrıldıktan sonra 10 numara pozisyonunu üstlendi ve süreklilik sağladı. bu sezon başına kadar ikibuçuk sezonda 57 maçta forma giyip 10 gol attı. bu sezon gerçekten üst düzeyde oynuyor. 24 maçta 8 gol ve 3 asisti var.

    topla beraber süratlenen gördüğüm en iyi oyunculardan biri. ayaklarına son derece hakim. çok düzgün şutları var. pozisyon alması , oyun görüşü gerçekten üst düzeyde. her iki ayağını da aynı mükemmellikte kullanabiliyor. fizik olarak güçlü. ikili mücadelerden kaçmıyor, ayakta kalıyor. oyunun yönünü istediği gibi değiştirebiliyor.

    bu sezondan sonra zapresic'te kalması pek mümkün görünmüyor. sözleşmesi de 2014'te biteceğinden takımı kendisini formunun zirvesindeyken en karlı şekilde elden çıkarmak isteyecektir. iç piyasada hajduk split ve dinamo zagreb peşinde. ama kendisi öncelikli bundesliga olmak üzere yurtdışında futbol oynamak istiyor. bakalım bizden bir kulübün radarına girebilecek mi?

    hakkında kısaca bir fikir sahibi olmak için : http://www.youtube.com/watch?v=QeHdLdAW9pI
App Store'dan indirin Google Play'den alın