20214 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu 5.Hafta Maçı
20:15 Andorra La Vella Komün Stadyumu
0 - 2
  • 21
    rahat gececegimiz mac. millet kendi kendini kandirir olmus. andorra ne surprizi yapacak arkadas. istifa edecek adam daha once ederdi. yildirim demiroren varken abdullah hoca gitse de bir sey olmaz. su anki tablo cok mu olumsuz? bence hayir, bizi karamsarliga iten oynanan oyun, milli duygudan uzak bir takim olmamiz. yoksa tek zor macimiz disardaki romanya maci. macaristan ve hollanda maclari ise icerde. estonya ile iki andorra macini hesaba katmiyorum bile.

    andorra = 6 puan
    estonya = 3 puan
    macaristan = 3 puan

    gruptan cikmak istiyorsak bu 4 macta puan kaybi yasamamamiz lazim. 12 puan mevcut 3 puan esittir 15 puan. ben hollanda'yi icerdeki macta yenebilecegimizi dusunuyorum, zaten disardaki macta da en kotu 1 puani hak etmistik. biraz oyun oynadigimiz tek mac deplasmandaki hollanda maciydi. romanya deplasmanindan da en kotu 1 puan aliriz. ancak rakibimiz romanya ve macaristan oldugu icin (o zamana kadar romanya geriye dusmezse) romanya'dan 3, hollanda'dan da 1 puan alsak toplamda 19 puan ediyor. bu da grupta buyuk ihtimalle ikincilik demek.

    halbuki her sey o kadar basit ki, abdullah hocanin bu kadar aptal biri oldugunu dusunmuyorum. gecen sezon elemeler oncesi yaptigimiz maclarda bilindik kadroyu surekli oynatmis olsa takimda hicbir sorun kalmayacak. sen brezilya veya hollanda degilsin, ispanya hic degilsin. onlar hazirlik maclarinda bircok oyuncusunu deneyebilir ama senin deneyecek oyuncun yok. sercan saraer kim? hazirlik maclarinda en fazla 2-3 oyuncu denersin, takimi her mac farkli 11 ile baslatirsan takim olmaz o.

    onur,
    gokhan - semih - omer - *****
    hamit - selcuk - nuri - arda,
    umut - burak

    su kadroyu 5 mac ust uste oynat, hollanda'yi cok rahat yener. sol bek konusunda kimse bir sey diyemez, gokhan olmazsa sabri oynar falan... ama onun disinda degisebilecek tek isim umut bulut. mevlut, ekici, gokhan tore, kerim frei, alper potuk gibi oyunculari duruma ve rakibe gore oynatabilirsin. daha fazlasi yemin ediyorum sacmalik. 2002'den beri en net kadroya sahibiz. 2002'de bile ilhan mansiz - arif cekismesi vardi, umit davala, ergun, hakan unsal, okan ve adini sayamadigim birkac oyuncu daha degisebiliyordu. ama su anki kadro degismez aga. hamit, selcuk, nuri, arda ve burak senin en yetenekli oyuncularin. oyleyse ayni anda sahada olmalilar. 85. dakikada nuri, emre'nin yerine girmemeli, selcuk inan yedek kulubesinde topal'in yedegi olmamali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın