• 559
    sensiz olmaz galatasaray nickli trollü uçurduğum için benim üzerimden yüklenilen grup.

    kendisinin nickaltına da gerekli açıklamayı yazdım. şimdi işte eve döndüğümüze göre geniş geniş, capsli capsli anlatalım durumu. normalde böyle şeyleri açıklama gereği bile duymam, komik bana göre ama benim üzerimden arkadaşlarımın daha fazla yıpranmasını istemiyorum.

    http://i45.tinypic.com/wrc2hf.jpg

    sadece 1 tanesini açıklayıp geçeceğim, diğer açtığı başlıklar da aynı zaten. şimdi yukarıdaki fotoda da görüldüğü üzere bu bahsi geçen arkadaşımız aklınca 'protesto' ederek uyduruk uyduruk isimli maçlarla 6-7 başlık açtı. ben yine geçen seferki gibi afrika ligi maçlarıdır diye biraz araştırma yapmak istedim ve bangkok 1. ligi diye bir ligin piyasada bile olmadığını gördüm. bankgok diye acaba tayland'ı mı yazmak istedi dedim, tayland liginde de böyle takımlar yok. hongkong ligine de baktım yok. altına bu sefer ırak ligi yazmış bir dakika sonra, çünkü başlık altta kalıyordu, ırak ligine baktım yine böyle takımlar yok.

    yani burada kötü niyet, trollük olduğunu anlamak için einstein olmaya gerek yok. zaten kendisini takip ediyordum bir süredir, sözlüğü karıştırmaktan başka bir işe yaramadığını gözlemliyordum, bu son yaptığı hareketle yine dikkatimi çekti ve görevimin bana verdiği hakla sözlükten uzaklaştırdım kendisini. buna takanlar da var, niye takip ediyormuşum, niye uçuruyormuşum. e dostum, benim görevim bu, böyle trolleri takip etmek bize düşüyor. burada trollerin cezası da uçurulmaktır, iyi niyetli biri olsa uyarır ya da ceza verirdim ama bu adam kötü niyetli bir troll. bırakın lütfen buna da biz karar verebilelim, veremiyorsak da yapmayalım bu işi, zorla tutulmuyoruz ya bu görevde.

    durum budur. bu maç başlıklarını da sallamasyon olarak yine sözlüğü karıştırmak için açtığına karar verdiğim için, kendisini alışık olduğu troll ortamına geri yolladım. sözlükte daha önce de enteresan liglerin başlıkları açıldı, herhangi bir yaptırım uygulanmadı tarafımızdan. bir entry'de yapmayın, sözlüğü daha kötü duruma düşürmekten başka bir işe yaramıyor dedim o kadar.

    haa, ama şimdi ne oldu troll oldu mazlum, halk kahramanı; moderasyon oldu faşist, diktatör. her zaman olduğu gibi atılan çamurlar üzerimizde kaldı.

    olayı tam anlamadan üç günlük trollün başka bir sözlükte yazdığı bir yazı üzerinden bizi asanlara da diyecek sözüm yok, ki zaten orada da trollük yaptığını itiraf etmiş, nickaltı da nasıl azılı bir troll olduğunu kanıtlıyor, orada yazdığı birkaç şey okudum insanlığımdan utandım. geri gelelim bu troll için kampanyalar açılıyor, bizim hakkımızda karalama kampanyaları düzenleniyor ne güzel. * zaten böyle böyle adımız çıkmış dokuza, inmez sekize. şu sözlükte uğradığım kadar haksızlığa hayatımın hiçbir döneminde uğramadım. bunu da bir anım olarak belirteyim.

    velhasıl-ı kelam artık şahsım üzerinden saldırıya uğramaması gereken moderasyondur. yapmam gereken bazı şeyler daha var, sonra zaten sözlükten temelli ayrılacağım o yüzden kimse kimsenin kalbini boş yere kırmasın.

    eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın