• 68
    17-18 yıldır nba takip ediyorum ve çok seviyorum, haftada en az 2-3 kere saatimi kurup kalkar ve maç izlerim. final serilerini kaçırmamak için elimden geleni yaparım.* bilen bilir sıkı boston taraftarıyımdır. fakat bleach arkadaşın her başlığı ayrı ayrı açmasını bir türlü anlayamıyorum. benim kadar olmasa bile az buçuk nba seven takip eden bir adam gssözlükten nba takip eder mi allah aşkına. daha kaliteli daha güzel takip edilecek o kadar site ve yer varken.

    bleach tek başlıkta toplamak için neyin inadında bilemiyorum, sözlük moderasyonunun bu kadar tepkiye, tepkisiz kalmasını anlayamıyorum ve bu arkadaşa tepki amaçlı amatör liglerinin yada ismini dahi telafuz edemediğimiz liglerin maçlarını sol framede başlık diye açan arkadaşların ne amaçla yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum. birine kızıyorsun ama o kızdığın kişiye inat bilmem kaç bin kişiyi kızdırarak tepkini ortaya koyuyorsun.

    sözlükte okunacak yerin kalmadığı ara yüzü lütfen serbest bırakın. bleach arkadaşında tek başlıkta toplaması ile sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum. bu kadar başlık açan adama emek var emeğe saygı gibi bişey diyemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın