• 57
    kendisini hala curtis jerrells tericiyle eleştirenler var. şaka gibi.

    öncelikle, o beğenmediğiniz jerrells, şu an beşiktaş'ın euroleague'de 15 sayı ortalamasıyla en skorer oyuncusu.

    ikincisi, jerrells'ın kariyeri hiç yabana atılacak cinsten değil. dünyanın her yerinde partizan formasıyla başarılı olmuş oyuncu ilgi çeker. nba takımları scoutlarını ilk olarak eski yugoslavya bölgesine gönderirler, partizan ve sırbistan'da oynayan oyuncular çoğu scout tarafından incelenir.

    üçüncüsü, beşiktaş erkek basketbol takımının bütçesi ortadayken taş çatlasa 600 - 700 bin euro maliyetle oynayacak oyun kurucu bulamazsınız. jerrells'tan normal şartlarda iyi olan guardların çoğunun maliyeti 1 milyon €'dan başlar. beşiktaş da biraz ordan biraz burdan kısmak zorunda ve jerrells da bu kapsamda iyi bir tercih.

    dördüncüsü, jerrells'ın çoğu euroleague maçında doğru bir şekilde kullanıldığında ne kadar efektif bir oyuncu olduğunu görebiliyoruz. hatta fenerbahçe'de tercih etmediği dış şutları beşiktaş'ta çok kritik yerlerde sayı oldu, oluyor.

    beşincisi ve sonuncusu, fiyat / performans olarak curtis jerrells, galatasaray'ın 1,25m maliyetli oyuncusu jamont gordon ve fenerbahçe'nin 4 milyon € maliyetli bo mccaleb isimli oyuncularından çok daha verimlidir. açın, bakın.

    sonra vay efendim erman kunter rereörö.
App Store'dan indirin Google Play'den alın