resim
Raúl José Trindade Meireles
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.79
Uyruk:Portekiz
  • 269
    dusunuyorum, dusunuyorum elimi vicdanima koyup göruntulere ve fotograflara tekrar tekrar bakiyorum. ama iyi niyet göremiyorum. olay su sevgili sözluk;

    1. riera'nin direk bilek eklemlerine ve tarak kemigine riera topu uzaklastirmak isterken taban koymus ve oyuncuyu sakatlayabilecek sekilde kasti (iyi bak "kasti") faul yapmistir meireles. bence kirmizi kart ciksa sasirmazdim ama en hafife indirgenecek ceza sari kart.

    2. mac icersinde gs orta sahasi kendisine nefes aldirmadi, inanilmaz bir seyirci baskisi ve turkiye'de ilk kez bu kadar buyuk ve gergin bir derbi oynadigi icin oyundan dustu. o yaptigi hakemle oynama hareketlerini saracoglu'nda yapsa saha karisirdi. hakemin cesur olamayacagini dusup yekta tarafindan maymun edilince arkadan faul yapti. o pozisyonda sari göstermeyen hakem hakem falan degildir. etti 2 saridan kirmizi kart.

    3. hakem karti gösterince 130db ustu sesle "ooooo yuuuuh" diyebilen bir taraftarin önunde ve eboue'nin de alkislamasiyla delirdi. zaten bok gibi oynuyordu.

    4. hakemin "siklemiyorum seni" tavirlari raul'u yaydan cikardi. hic hayatinizda hali saha maci oynamadiniz mi? macin sonuna dogru agziniz kurur, tukurugunuz bembeyaz olur ve konusurken dahi köpuk sacarsiniz. bunu sahada 80 dakika kalan bir futbolcuda dusunursek adamlar bildigin lama gibi oluyor.

    5. takribi 15cm mesafeden birinin suratina o lama agzinizla hangi dilde olursa olsun "orrrrrrospuuu cocuuuuuguuuu!!!!" diye bagirirsaniz tukurukleriniz karsi tarafin suratina gelir.

    6. parmagiyla yuvarlak isareti yapmak dunyanin neresine gidersen git muhtemelen "ibne" anlamina gelir ve akabininde icine birde isaret parmaginizi sokarsaniz " senin o ibne götunu skim" demektir. en azindan bizim ulkede böyle.

    7. bu kadar cirkeflikten sonra taraftarimiza dönup formayi göstererek sahaya defalarca tukurmesi " ben fenerbahceliyim" diyip yuzumuze tukurmektir. agir tahriktir.

    8. bunca olayi kameralar önunde yapip, tv'de colugum cocugum, kucuk kizim diye edebiyat yapmak en basit tabiriyle ikiyuzlu yavsakliktir.

    bunca olaydan sonra sevgi kelebegi kesilip bahaneler uydurarak bu adamin cezasini agir bulmak, kusura bakmayin ama biraz komediye kaciyor. durum su; ben de istemem futbolcularin 10-15 mac ceza almasini ama engin baytar'i referans alip, meireles'e 4-5 mac ceza veremezsiniz. adaletsizlikle herkese karsi adeletsizlik ama adalet engin'den öturu yerini bulacaksa 12 mac sonuna kadar adil bir karardir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın