• 122
    6 aralık 2012 galatasaray daikin yamamay kadın voleybol maçı sonucunda tarih yazmanın eşiğine gelmiş takımdır. tarihimizde ilk defa şampiyonlar liginde grubumuzu lider bitirerek avrupa'nın en iyi 12 takımı arasına girmenin eşiğindeyiz.

    kızlar fenerbahçe galibiyetleriyle yüzümüzü güldürdü şimdi sıra avrupa'da. yalnız üzülerek görüyorum ki ilgi yine çok az.

    beyler biz galatasaray taraftarıyız. sorumluluklarımız fazla. yönetim bizlere böyle başarılı takımlar kuruyorken bizim de bu takımları yerinde desteklememiz gerekiyor.tribünde 1000 kişi olmaya razı olacak durumdayız. bize hiç yakışmıyor.

    asabileşmek üzereyim. lan hepimiz deli gibi sevindik. futbolda şampiyonlar ligi gruplarında bir üst turu görmek tabi ki büyük bir olay. ama yeter ulan. şu maç ile ilgili girilmiş entry sayısı rıdvan dilmen'den daha az. az laf çok iş beyler.

    bugün özellikle istanbul anadolu yakasında oturanlar başta olmak üzere çok önemli bir bahanesi olmadığı halde maça gelmeyecek tüm galatasaray taraftarlarını kendi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

    neriman özsoy diyorum, rosir calderon diyorum, lo bianco diyorum, yuko sano diyorum, simona gioli diyorum sen bana hala rıdvan dilmen diyorsun. yapma bunu döndürme şevçenko'yu gel burhan feleğe teker teker geçelim turları avrupa'da alalım kupayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın