• 17
    takıma katkı olarak düşüneceksek umut bulut biraz daha takım oyununa yatkındır. şimdi söylenen şey ikiside top tutamıyor tamam da umut'un boş koşuları nedeniyle emre çolak, yekta kurtuluş, hamit altıntop hatta engin baytar bile poziyona girebiliyorlar. umut'un bu anlamda daha bir artısı olduğunu düşünüyorum. bu saydığım 4 kişi çok gol kaçırmalarından ziyade pozisyona girmeleri de kayda değer. onlardan seken topları umut bulut gol yapar ve attığı goller de genelde hep böyle.

    burak yılmaz'a gelirsek gol atmadığı sürece takıma katkısı 0 gibi görünsede her rakip için bir tehdit ve ileri çıkmama nedeni. rakip savunmacıları ister istemez ''ulan bu herifi 70 dakikadır tutuyoruz bi bıraksak kesni atar'' düşüncelerine gark ettirmektedir. hakkaten kelimesi kelimesine böyle düşünürler mi bilmiyorum ama boşluğu bulursa kesin atar golünü onu biliyorum.

    kısaca hala çok güvenilmese de burak yılmaz'ın yanına gözü kapalı yazılacak adam umut bulut'tur. ve ikili oldukları sürece takımı da sırtlayacaklar çuvalla gol de kaçırmaya devam edeceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın