resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3843
    eminim cogumuz melo'yu seviyoruz. burada kimse gelip melo'ya kötu futbolcu diyemez. aksine futbolu cok kalitelidir. kendisini elestirenler ki buna ben de dahilim, o'nun kötu futbolcu oldugunu degil, tuhaf karakteri nedeniyle istikrarsiz oldugunu belirttik.

    neden böyle peki? cunku melo gazi seven bir topcu. gecen sezon samsun'a caktigi 30 metrelik golden sonra o kivilcimi almisti ve oradan da yurudu zaten. o kivilcim aynen sinirlenince hulk olan dr. bruce gibi, melo'nun icindeki futbol canavarini tetikliyor. bu sezon garibim gol atamadi. öyle 30 metreden sallayip guven de tazeliyemedi. hatta öyle bir baski vardi ki uzerinde, manchester'a atilan golu kendisinin attigini sanip 'yaaa nooldu, gördun mu melo'yu" der gibi sevinirken, o sahnede burak'in ve kulubenin sevincini görunce bir an yuzu dustu. formuzlugunun nedeni iste bu moral motivasyon. fiziksel hicbir sorunu yok.

    mactan önce demistim ki, bir gol atsa kendine gelir. simdi golden de öte bu kurtardigi penaltinin, o icindeki vahsi ve kaliteli futbolcuyu tekrar ateslemesini diliyorum. dönsün ve buradan alip yurusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın