resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4541
    oyuncu tercihleri ve yaptığı hamleler eleştirilen hocamız.

    sayın yazar şimdi fatih terim'i korumaya kalksam galatasaray kişilerden üstündür diyerek saçmalayacaksın. biz bilmiyorduk bunu iyi ki söyledin. bu camia tabiki bireylerden önce gelir ancak camiaları bireyler bu seviyelere getirir.

    hoca bu maçtaki* gibi denemeler yapmasa (gbkz: kendisini geliştiremiyor,sürekli aynı taktikle oynuyor, rakipler takımı çözdü bu hala inat ediyor) diyorsun. adam bir şeyler denese (gbkz: o öyle mi olur ? bu adam burada mı oynatılır? bu oyuncuları sen aldırdın yanlış kullanıyorsun) diyerek haddini aşıyorsun. tff belirli şartları yerine getiren herkese antrenörlük belgesi veriyor zaten. neden zamanını burada hoca ile uğraşarak geçiriyorsun ki ?? sen daha iyisini biliyorsan git bu işin belgesini al geç takımının başına. nihat doğan'ın takım yönettiği ülkede sende antrenör olabilirsin...

    emre'ye küfür etmişmiş...sen tv ekranında yata yata maç izlerken ana avrat sövüyorsun o oyunculara sonra kalkıp burada da küfür ediyorsun hakaret ediyorsun..ama yok fatih terim yapmayacak...o stresi,gerilimi kimse kaldıramaz. hafta içi manu'yu yen haftasonu elazığspor'a yenil bu ne lan...sen o takımın başında olsan soyunma odasına gitmiştin çoktan.

    futbolu belkide benden iyi biliyorsun...buna saygı duyarım ama; yerini bil, haddini bil sayın yazar.buradan takır takır yazan ile o takımın başında olan adamın bilgisi arasında dağlar kadar fark var. bu adamı eleştirebilirsin; saçını eleştirebilirsin,giyim tarzını eleştirebilirsin,kişilerle ilişkilerini eleştirebilirsin ancak yaptığı değişiklikleri değil,oynattığı futbolu veya transfer ettiği adamları değil. bu konularda yorum yapıyorsan bir parantez aç ve ben sadece fikrimi söylüyorum de ki bizde anlayalım senin ne yapmaya çalıştığını... takdir edersin ki hoca'yı kararları konusunda eleştirmek senin haddine değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın