• 243
    sabaha kadar ders çalıştım, malum çoğumuzun vize haftası, 2-3 saat uyuyayım dedim, bu maçı görmekten uyuduğumdan da bir şey anlamadım. şimdi uyandım, anlatıyorum;

    ilk golümüzü emre çolak attı. hemi de sağ ayaknan. ilerleyen dakikalarda (buralar kopuk kopuk) skor melo'nun güzel oyunuyla 3-1 bizim lehimizeydi. sonra bir şeyler falan oldu ben maçın sonuna yetiştim baktım 9-4 yeniliyoruz. 9 olan 9 oha. kardeşime 2-3 kere 9 mu diye sordum, evet diyip sigara yaktı küçücük oğlan(tokatladım tabi sigara mevzundan). neyse maç bitti tv skoru 6-4 yazdı. demek 9u 6yı ters mi gördüm naptım. şimdi burdan bir sonuç bir ipucu çıkarmaya çalışıyorum beyler. uyanalı 22 dakika oldu bunu düşünüyorum. birazdan da sınava gidicem kafam s.kildi, içime bi kurt düştü.

    bir kaç saat kafamı toparlayayım, teorileri yazarım. ama önce önümüzdeki sınavlara bakmak lazım haydi ben kaçar. maç saatine kadar akıl sağlığınızı koruyun.

    entryyi bu alık kafayla 19 kasım 2012 manu karşılama organizasyonuna yazmışım sen düşün durumu. ama kıvılcımlar çakıyor yavaştan. şimdi benim gördüğüm 9 ters dönerek 6 oldu. 4 ü ter çeviremiyorum. ama skoru sadeleştirip ters çevirirsem 3-2 kazanırız diyorum. ama 5 gol bu maça fazla mı gelir nolur bilmiyorum. 3-2 yazdım ya bak şimdi aradaki "-" işaretinden 3den 2yi çıkardım kaldı mı 1 (böyle böyle 40'ı bulurum). tek gollü galibiyette iyidir, 1-0 olsun bizim olsun. ama realist olmak gerekirse gol yemeden maç bitiremiyoruz. lan devreleri yakıcam valla gidiyorum.

    edit: 9-4=5, 6-4=2, yani 5-2 diyenler çıktı. var mı arttıran! (hatlar karıştı shakhtar maçının skoruymuş bu)

    edit2: beyler 3 eksi 2ymiş tamamdır sorun çözüldü. rüyanın bile bi matematiği var amenaki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın