• 77
    istikrarlı takım. belki de manchestert united'tan sonra avrupa'nın en istikrarlı takımı. antrenörleri ise yine avrupa'nın sayılı taktisyenlerinden. gittiği takımlara bir çok başarı kazandırmış olan bir adam.

    ancak bu takım, bizim sözlüğümüz için farklı bir anlam ifade ediyor. artık şaktar donetsk de fatih terim'e saldırı için, her puan kaybından sonra akbabaların kullandığı bir silah.

    egosundan girdiler olmadı, agresif dediler olmadı, futbolu bilmiyor dediler* olmadı, aykut kocaman'la falan kıyaslamaya çalıştı zekası sözlüğe fazla gelen arkadaşlar olmadı, biraz yakınından geçen bir insanla lucescu'yla karşılaştırdılar olmadı, oradan da dehlediler. en son buraya geldiler. ukrayna ligi'nin büyük profesörleri, takipçileri, dilencileri, bir altının çamurdan, lucescu'nun ilahi eliyle çıkarılmasını anlatıyorlar, büyük bir iştahla. allah korusun, borussia dortmund'un başında jurgen klopp'ün yerine, micheal skibbe falan olsaydı, ne adnan sezgin'in efsane menajerliği kalmıştı, ne de yine fatih terim'in ne kadar futbolu bilmeyen bir adam olduğu.

    siz, galatasaray'dan çok 3 puanı sevdiyseniz yazın yine. florya'nın yine karargah değil de bahçeli villa olmasını istiyorsanız yazın. siz yazın yine, ama bir şey değişmeyecek.

    yine, çok sevdiğiniz lucescu'dan gelsin;

    köpekler istedi diye atlar ölmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın