resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1809
    hakkında herkes uzun uzun yorum yaptığı için sanırım kimse birbirini dinlemiyor, kendi diyeceklerini diyor. bu yüzden özet geçeceğim;

    kendisine yöneltilen eleştirilerin büyük çoğunluğunun içerisinde nefret var sanki. konu mevcut eksikliklerinden başlıyor, sonra şahsi bir gıcıklığa varıyor.

    bu adam bizim oyuncumuz, haliyle hakkında olumlu düşünmek, kendisini sevmek, savunmak, nasıl daha iyi bir noktada olacağına dair kafa yormak normal.

    milan baros bize transfer olduğunda yalnızca bir sezonda, o da 2001-2002'de olmak üzere 10 gol barajını geçebilmişti.

    geçmiş dönemlerde çok daha başarılı forvetlerimiz olmuş olabilir, ne yapalım yani kendisini gönderip derhal ibrahimovic'i mi alalım? mevcut şartlardaki iyi, piyasa ve fors sahibi adamlardan biri, yetersiz görülürse zaten gereken yapılır. nonda'da, ümit karan'da ve baros'ta olduğu gibi.

    eksik olduğu konulara kimsenin çıkıp da "çok iyi" dediğini sanmıyorum, lakin konuya olumlu yaklaşmak var, olumsuz yaklaşıp her gün sanki yeni bir şeymiş gibi top kontrolünden, becerisinden, osundan busundan dem vurulması da kışkırtıcı haliyle. burak olmak bir kenara kendisi takımımızın oyuncusu, bu bile yeterli kendisini çok ekstrem bir şey olmadıkça savunmak için...

    5. cümlede hakan şükür ve mario jardel'e göndermede bulunmuş olabilirim geçmişteki başarılı golcülerimiz olarak ama açık konuşayım, bu iki isim üzerinden burak yılmaz'a bok atmak bence net bir şekilde küçük yaş ve tarihi videolardan, dergilerden, sözlüklerden öğrenmiş olma belirtisidir. hatta şu an çok sinirlendim lan ne güzel tane tane yazıyordum. hakan şükür ve mario jardel var ya, itin götüne sokmak ne kelime, of yani. gittikleri, özlendikleri için efsaneler şu an yoksa bilen bilir yani nerelerinden girip nerelerinden çıkıldı zamanında... bilmeyen artık bilmese de olur yani iş jardel ve hakan üzerinden burak'a bok atma noktasında ise zaten çok geç şu an.

    baş tacımız idi jardel hey gidi, sahi bir sezon durup niye gitti lan :( geri dön jardel biz sana layığız :(

    neyse;

    http://s.cdn.acunn.com/...30750850abe89bd1.jpg

    http://img.thesun.co.uk/...tasaray_1607137a.jpg

    http://www.trtspor.com.tr/...urak-y%C4%B1lmaz.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın