• 1
    galatasaray'ın ali sami yen arena'daki ilk cl maçında * ilk 11 başlayan forvet hattıdır. 'umut bulut fransa'da pişip geldi', 'burak kendini çok geliştirdi' gibi alışılmış lafları bir kenara bırakırsak, bu hattın avrupa kupası maçlarındaki etkisizliğini tarafsızca görebiliriz.

    trabzonspor forması giydiği dönem gol yollarındaki üstün bitiriciliğine şapka çıkardığımız, hatta o dönem bu konuda sercan yıldırım'la büyük bir yarış içerisine girmiş umut bulut, kısaca gökhan ünal-umut bulut forvet hattı'nı hatırlayıp eski günleri yad ettiren umut şu an galatasaray'ın banko forvetlerinden biri.

    antalyaspor'da ali bilgin'e benzer bir çıkış yapıp, beşiktaş ve fenerbahçe formaları giyen, orada kimsenin yüzüne bakmadığı bir forvet olarak gördüğümüz, daha frikik diye bir şeyi aklına getirmemiş, burak yılmaz trabzon'daki 3 sezonluk performansıyla şu an galatasaray'da banko, a milli takımın da değişmez ismi konumunda.

    bu bilindik konuları yazma amacım, burak ve umut'u değerlendirirken sadece bir iki sezondaki performanslarıyla değerlendirmemek ve geçmişe bir göz atmaktan başka bir şey değil. bir oyuncu kendini futbol anlamında ne kadar geliştirirse geliştirsin gene aynı adamdır. hakan şükür'ün 92'den 2008 yılına kadar leylek bacak ekolü ve oyun stilinin değişmediği gibi. yoksa burak ve umut'un gelişimlerini takdirle karşılıyorum. şimdiden söylemiş olalım da, ileriye umutla bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın