• 1
    kulübün başkanlık görevi ile birlikte bursa büyükşehir belediye başkanı’da olan erdoğan bilenser 2003 yılında bursaspor’a modern bir tesis yapılması için girişimleri başlattı ve bursa-izmir karayolu üzerinde bulunan 100 dönümlük arazinin üzerine tesisin yapılması için düğmeye basıldı. takımın 2003-2004 sezonunda ikinci lige düşmesi ve yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle inşaatı uzayan tesislerin ilk etabı, dönemin büyükşehir belediye başkanı hikmet şahin’in desteği ile 7 kasım 2007 tarihinde bitirildi ve hizmete açıldı.

    100 dönümlük arazi üzerine kurulu tesiste 2 futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, kondisyon salonu, sauna, buhar odası, seminer salonu, sergi salonu, yönetim ve başkan odalarının yanı sıra futbolcular için 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edilmiş odalar yer alıyor. tesislerin planan 2.etabında yer alan yeni sahalar, kapalı spor salonu, sosyal tesislerin yapımı ise zaman içinde sürecek.

    tesiste şu anda a takım binası, idari bina, bursaspor tv (haber merkezi ve stüdyoları) yer alıyor, tesis içerisinde; 2 adet çim saha , kapalı yüzme havuzu, buhar odaları, sauna, kapalı spor salonu, 150 kişilik anfi toplantı salonu bulunmakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın