• 2
    durağan başlayan maç ilk çeyreğin ortalarına gelindiğinde hız kazanarak keyif vermeye başladı. golden state maçında gelen galibiyetin tesadüf olmadığını da göstermiş oldu memphis ilk yarı itibarıyla.
    yedeklerinden de muazzam bir katkı alıyor memphis ve haliyle takımlar rotasyona gittiğinde hiç sırıtmayan bir basketbol oynuyorlar. brandan wright yedekten gelerek savunmada müthiş katkı verdi. mike conley, tyreke evans ve mario chalmers hücum gücünü sırtlanmış durumda memphis'in.

    chris paul sonrası clippers'da ise skor yükü blake griffin'e yüklenmiş görünüyor. cp3'ün yerini milos teodosic'in de sakatlığıyla beraber patrick beverley ve austin rivers kapatmaya çalışıyor şu an.

    devre 56-60
  • 3
    hücumda -son çeyreğin sonları hariç- çok istikrarlı bir performans gösteren memphis, zaman zaman farkı kapatır gibi olsa da bir türlü yeterli hücum istikrarını tüm maça yaymayı başaramayan clippers'ı geçmeyi başardı.

    memphis bench'i inanılmaz faydalı bir maç çıkardı. mike conley takımı çok iyi yönetti. clippers ise blake griffin'e yardımcı bir skorer çıkaramayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

    104-113'lük skorla memphis grizzlies'in los angeles clippers'ı yendiği maç olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın