• 382
    taraftarın ne istediğini takmadan okan buruk kimi istiyorsa alınarak kapatılması gereken dönemdir. bırakın taraftar yangın yapsın. sezon sonunda başarı gelirse susar, pişman olur. hoca ve ekibi kimi istiyorsa almazsan asıl ihanet odur. neden taraftara kulak asılmamalı. galatasaray sözlük başlıklarında biraz geriye gidince görünen bir kaç küçük örnek*:

    başlık felipe melo:

    --- alıntı ---
    mustafa sarp'ın topu ayağının burnu ile değil ayak içi ile kontrol edenidir. gerisi mi? aynı mustafa sarp. cambiasso ile aynı cümle içinde bile kullanılmamalıdır. en adiyim cana buna 1000 basar.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    kendisi salak bu çocuk valla gerizekalı insanıdır. arkadaşım senin ne işin var brezilya milli takımında ya. elano'ma kurban olayım ben.
    --- alıntı ---

    başlık fernando muslera:

    --- alıntı ---
    kendisinde futbolcu tipi yoktur, kaleci tipi hiç yoktur. onun dışında 1,90 boyundadır ve sağlam refleksleri vardır.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    yerine 100 kere frey'i tercih edeceğim kalecidir. dilerim hayırlı olur, ön yargılarım beyhude çıkar.
    --- alıntı ---

    başlık mauro icardi:

    --- alıntı ---
    2022-2023 sezonu yaz transfer döneminde yapılan diğer transferin aksine mertens ile birlikte futboldan ziyade şov amaçlı transfer edilmek istenen forvet. maliyeti bir yana avrupa’da olmadığımız bir sezon için anlamsız bir transfer olur harcanacak bir paramız var ise yerli kadromuzu güçlendirmek için kullanmamız daha yerinde olur sanıyorum.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    hiçbir fiziksel özelliği ile öne çıkmayan tipik ceza sahası golcüsüdür.

    bedelsiz olması dışında kendisinin takımımıza katılmasını asla istemem. bu profildeki futbolcuların galatasaray'da iş yapma şansları düşük. illa bir forvet alınacaksa ya fiziksel özellikleri ile vurup geçecek ya da tekniği ile fark yaratacak bir profil olmalıdır.
    --- alıntı ---
  • 383
    adam akıllı bir transfer listemiz olduğunu düşünmüyorum. ihtiyacımız olan hemen her mevkide çıkan isimler hep piyasada ismi dönen adamlar. amrabat, ndidi, batshuayi, onuachu...

    listede biraz özgünlük, biraz scouting görelim istiyorum. ansızın çıkıp gelen kimsenin tanımadığı onyekuru gibi adam istiyorum. ama yok, illa ismi kaşarlanmış adamların peşinde koşup duracağız. yönetimler, hocalar değişiyor ama bizim transfer zihniyeti bir türlü değişmiyor.
  • 385
    erden timur’un harcandigi bir ortamda sapkadan tavsak cikaracak birinin yoklugu hissediliyor. bu yaz transfer donemi ile ilgili oldukca karamsarim. ne almayi ne de satmayi dogru duzgun beceremeyecegiz gibi bir goruntu var. umarim yaniliyorumdur.

    bunun yanisira kadromuzda para kazanabilecegimiz cok sayida isim mevcut. sahsen ziyech-tete-zaha-zaniolo dortlusunu direk gondermemiz gerektigini dusunuyorum. sirf buradan cok rahat 50milyon euro gelir elde edebiliriz. keza oliviera’nin katkisi olmayacak ne yazik ki. aldigi maasi dusundugumuzde zorda olsa yollari ayirmaliyiz. boey tarzi aygir bir sag bek alinmali dusuk maliyetle ve dubois kalmali. yeri geldiginde her iki beki yedekliyor.

    kadronun geri kalanini oldugu gibi korudugumuz bir senaryoda nacizane ihtiyaclarimiz sunlar…

    cok cok ust duzey 8 numara
    cok cok ust duzey iki kanatta da oynayabilecek kanat oyuncusu.
    1 adet forvet arkasi( genc, yaratici ve mucadeleci)
    1 adet forvet (michy batshuayi)
    1 adet genc potansiyel sag bek

    kanaatimce yukarida belirttiklerim haricinde hic bir ihtiyacimiz yok. umarim kadronun geri kalanini korumayi basaririz yoksa yerlerini dolduralim derken transfer sayisi arttikca daha da basarisiz bir transfer sezonu gecirecegimizi hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın