• 1
    tff'nin sofiane feghouli'nin cezasını açıklayacağı kararlar. yani pfdk perşembeleri toplanıp açıklama yapıyor.

    ndiaye'den zaten bahsetmiyorum bile çünkü çift sarıdan atıldı ve 1 maç olmayacak ama sezon başından bu yana direkt kırmızı görüp de 1 maç ceza alan, neto, alper potuk, ryan babel ve yusuf yazıcı varken feghouli'ye fazlasını verirlerse iş değişir. pfdk fazlasını verse bile tahkim kurulunun haftaya tek maça indirmesi gereklidir aksi takdirde adaletsizlikleri çok belli olacak.
  • 2
    --- alıntı ---
    profesyonel futbol disiplin kurulu'nun 02.11.2017 tarih ve 24 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
    1- trabzonspor a.ş.'nin, 30.10.2017 tarihinde oynanan trabzonspor a.ş. - galatasaray a.ş. süper lig ilhan cavcav sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle fdt'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan doğu alt j, kuzey kale arkasi alt j blok, güney kale arkasi alt j blok bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

    aynı müsabakada trabzonspor a.ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 30.000.-tl para cezasi ile cezalandırılmasına,

    aynı müsabakada trabzonspor a.ş. sporcusu olcay şahan'ın, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 13.000 tl para cezasi ile cezalandırılmasına,

    2- galatasaray a.ş. sporcusu sofiane feghouli'nin, 29.10.2017 tarihinde oynanan trabzonspor a.ş. - galatasaray a.ş. süper lig ilhan cavcav sezonu müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 13.000 tl para cezasi ile cezalandırılmasına,

    aynı müsabakada galatasaray a.ş. sporcusu papa alioune ndiaye hakkında, ihraç sonrasında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle kurulumuza sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadiğina,...

    --- alıntı ---

    http://www.tff.org/...246&ftxtID=28194

    feghouli 3 maç almış. adamın kafasına uçan tekme atmak 2 maçtan 1 maça düşüyor. arkadaşını tartaklayan adamı itmek 3 maç öyle mi?

    sizin ben cibiliyetinizi seveyim!

    tahkim de haftaya 2 maça indirir, ne oldu? bak bizimki de indirilmiş olur. zaten cezası 1 maç olacak eylem için direkt kırmızı kart cezası olan 2 maç uygulanır. tabii bu da iyi senaryo!
  • 3
    eyyamcılığın konuştuğu kararlar olmuştur. olcay şahan 3 maç ceza almış. 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçında olcay şahan, 3 maç ceza alacak ne yaptı? ndiaye'yi düşürdükten sonra topu almak için attığı tekmelere hakem sarı kartını çıkardı. sonrasında ndiaye yerdeyken, onun üstüne yaptığı hamle, daha doğrusu köpeklik de sarı kart gerektiriyordu ve 2. sarı karttan atılacaktı. feghouli olcay'ı tokatladı ve olcay doğrudan kırmızı gördü. feghouli'den dayak yedi diye 3 maç ceza almış oldu yani. bu durumda hakem de pfdk da eyyamcılık yapmıştır. olcay'ın cezası 2 sarı karttan atılmak ve 1 maç ceza olmalıydı. bizi aptal sanmasınlar. bahse konu maçtaki hakem skandallarının üstünü örtüp sesimizi kesmek için rakip futbolcuya 3 maç ceza vermek olayı paklamaz. yani fernando'nun ayağını kırmaya yönelik harekette çıkmayan kartın hesabını yine de soracağız orospu çocukları.

    edit: feghouli'ye verilen cezanın 1 maçtan fazla olmasını bekliyordum ama 3 maç çok mu bilmiyorum. değerlendirme için daha önce verilen cezaları ve mevzuatı bilmek gerekiyor.
  • 4
    takımımıza ve kulübümüze ders olması gereken kararlardır. ders niteliği taşımasının nedeni doğru olması değil, bizi aşağıya çekmek için fırsat verilmemesi gerektiği ile ilgilidir. artık daha dikkatli olunmalı. şu olaylar fatih terim'in 3'üncü döneminin ilk sezonunda yaşadıklarımızı aklıma getiriyor. unutmayalım, kazanacaksak tüm galatasaray düşmalarını sahaya gömerek kazanacağız.
  • 5
    olcay'a verilen cezanın son derece yerinde olduğu kararlardır. olcay niye 3 maç ceza aldı, 3 maç ceza alacak ne yaptı diyenler rıdvan dilmen zihniyetine sahip eyyamcı karakterde insanlardır gözümde.

    yerdeki oyuncuya tekme at. sonra tekme attığın adam yerde yatarken üzerne gidip ittir kaktır. ardından bir başka rakip oyuncu seni ittirince köpek gibi üstüne saldır. sonra kendini john sins görmüş 160'lık hatunlar gibi oradan oraya at acı içinde.

    3 maç az bile oldu karaktersizlik abidesi olcay'a. feghouli'ye verilen cezanın 3 maç olması saçmalığını konuşmak yerine olcay'a neden 3 maç ceza verildiğini konuşan insan kendine galatasaraylıyım diye gezmesin sokaklarda.
  • 7
    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçındaki malum pozisyonda feghouli'nin sarı, olaya karışan diğer adını anmak istemediğim yoksun'un ise yerdeki badou'ya tekme atmaktan ilk, feghouli'ye yönelik hareketlerinden dolayı ikinci sarı karttan kırmızı görmesi gerekirken, hem futbolcumuza hem de diğerine direkt kırmızı kartlar çıkmıştır bir adet tetikçi tarafından.

    açıklanmasının ardından burada, beni hayretler içine sürükleyen entry'lere şahit olduğum, sözde profesyonel kurumun kıytırıktan kararlarıdır.

    bi' zahmet "önce galatasaray"! bi' zahmet...
    (bkz: #2271644)
App Store'dan indirin Google Play'den alın