resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2754
    ilkokuldaki sınıf öğretmenim biraz psikopattı. sınavlarda 1, 2 ve 3 alan öğrencilere ayrı ceza taktikleri vardı.

    3 alanların kulağı çekilirdi.
    2 alanlar bir yanağa sert bir tokat yerdi. çat.
    1 alanlara da sert tokatları attıktan sonra, kafalarını tahtaya vururdu. çat çat tak :(
    son olarak da tahtaya çıkmayan 4 ve 5 alanlar herkese gülerdi. "gülün" fatih terim'in "sikin"li capsiyle düşünün

    çalışkan öğrenciler bu notlardan birini alınca da önce "ulan sen bu eşşeklerden hangisine uydun da böyle oldun. sana çok güveniyordum ben, yakışmadı." minvalinde konuşmalar yapıp önce ağlatır sonra cezayı yürürlüğe koyardı.(u: başıma gelmişti bi kere :( )

    semih kaya bu çalışkan öğrenci. alacaksın karşına bi duygusal konuşma yapıp ağlatacaksın, sonra atacaksın tokatı son zamanlardaki performansı için sonra salacaksın sahaya. lan sana noldu be olum? ayakta duramayan stoper mi olur? 2 aralık kasımpaşa maçının ikinci yarısında scarione'den yediği bir çalım var ki, bok çuvalı gibi kaldı. yakışıyor mu lan? toparla kendini.

    osman hocam olsa takımda diğer cezayı hak edenler ve hak ettikleri de şöyle olurdu heralde.

    sabri: çatçattak. ulan serseri diye diye döverdi osman hocam olsa. hücuma çıkıyorsun geri gelmiyorsun, geri geliyorsun ne yaptığını bilmiyorsun. yaşın 30'a geliyor hala olgunlaştıramadın oyununu.

    dany: çatçatçatçattaktakataktak. öldüresiye döverdi var ya, sadece sınavlardan sonra da değil. derste de döverdi dany'i. spontane olarak gel karaoğlan diyip tahtaya gömerdi kafasını.

    chedjou: buna bir duygusal konuşma+çatçat yapardı diye tahmin ediyorum. ulan sana o kadar para verdik, dany'e ne uyuyorsun vs diye önce bi duygulandırır sonra tokatla ağlatırdı.

    selçuk: selçuk'u alırdı bi karşısına uzunca bi duygusal yapar sonra da kulağını çeker sırasını gönderirdi.

    burak: burak'a kısa bir "aslında senin de kafa çalışıyor" içerikli bi konuşma yapar çatçatçatçat yapardı bence. ulan o pozisyonlardan 3 tane az kaçırsan şu an 28 puandaydık ve real'den 6 yememiştik hıyar.

    en son olarak da tüm sınıfın beden dersini iptal edip matematik çalıştırırdı osman hocam. bunların da tüm izinlerini iptal edeceksin, para cezası vereceksin, kadro dışılar yapacaksın anca öyle adam olurlar.

    osman hocam ya, dövdüklerini adam edememişti ama içinde de kalmamıştı siniri. iki tokat yediydik bir de kulak çektirdiydik ama canı sağolsun, beni adam etti :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın